Προσέθεσε Χαλάτση ο Πολύγυρος

Σε μία νέα προσθήκη προχώρησε ο Πολύγυρος αποκτώντας τον 24χρονο πλέι μέικερ Γιάννη Χαλάτση, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε βρέθηκε στη Λαμία για λογαριασμό του Εσπερου. 

Η ανακοίνωση:

«ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ-Α.Ο.Π. 1969-2021 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Χαλάτση.

Ο Γιάννης είναι γεννημένος το 1997 έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στην θέση του play maker.
Αποτελεί γέννημα θρέμμα του Μακεδονικού , από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής και εν συνεχεία αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα για μια τετραετία,συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα της Γ’ και της Β’ Εθνικής.
Τη σεζόν 2018-2019 είχε 8,6 πόντους μέσο όρο με 26 εύστοχα τρίποντα σε 29 αγώνες.
Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με το Στρατώνι έχοντας 10 πόντους και 24 εύστοχα τρίποντα σε 20 αγώνες.
Την προηγούμενη χρονιά είχε συμφωνήσει με τον Έσπερο Λαμίας πάλι για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αλλά ως γνωστόν δεν πραγματοποιήθηκε κανένα παιχνίδι εξαιτίας της πανδημίας.
Ο Γιάννης έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και θέλουμε να τον καλωσορίσουμε και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και μια σεζόν δίχως τραυματισμούς».