Προσθέτει… ενέργεια στη “μηχανή” του ο ΑΓΣΙ!

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπορεί να βρίσκεται στα μισά του… δρόμου του, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους ιθύνοντες τον ΑΓΣ Ιωαννίνων να προσθέσουν ενέργεια στη μηχανή τους! Η WATT+VOLT είναι η εταιρία εκείνη που δίνει την… ενέργεια αυτή στον γιαννιώτικο σύλλογο, με τις δύο πλευρές να συμπορεύονται από εδώ και πέρα, έχοντας προχωρήσει σε χορηγική συνεργασία.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΓΣ Ιωαννίνων αναφέρει:

“Α.Γ.Σ.Ι. ΚΑΙ WATT+VOLT MAZI!

Το τμήμα μπάσκετ του Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ανακοινώνει την χορηγική συνεργασια με την WATT+VOLT, έναν από τους μεγαλύτερους Πανελλαδικά παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας.

Αναπτύσσοντας περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων της πανελλαδικά, η WATT+VOLT, πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, άνοιξε κατάστημα στα
Ιωάννινα και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Δωδώνης 18.
Μέσω του καταστήματος, η εταιρεία φιλοδοξεί να βρίσκεται με φυσική παρουσία στο πλευρό των καταναλωτών και να προσφέρει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση στην
τοπική κοινότητα.
Πλέον, οι καταναλωτές των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις ανταγωνιστικές τιμές που παρέχει η WATT+VOLT και για την έκπτωση από 10% ως και 25% που μπορούν να πετύχουν στο λογαριασμό ρεύματός τους”.

.
Διαβάστε ακόμη…