Σημαντική ενίσχυση για τον Πανερυθραϊκό, καθώς ο σύλλογος απέκτησε τους Ανδρέα Βλαχόπουλο και Παναγιώτη Καραβανά. Ο πρώτος προέρχεται από μία καλή σεζόν στον Απόλλωνα Πάτρας , ενώ ο 26χρονος σέντερ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα κάτω από τη ρακέτα.

Παράλληλα ο σύλλογος της Ερυθραίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Χριστόδουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«O Πανερυθραϊκός Α.Σ. με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές, Ανδρέα Βλαχόπουλο και Παναγιώτη Καραβανά.

Ο Βλαχόπουλος είναι γεννημένος στις 25/1/1985 και έχει ύψος 1,97. Αγωνίζεται στην θέση «3» και θεωρείται ένα από τα πιο χρήσιμα «εργαλεία» για τις εθνικές κατηγορίες. Συνηθίζει, άλλωστε, να προσφέρει λύσεις, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Προέρχεται, δε, από εξαιρετική σεζόν με τον Απόλλων Πατρών, μετρώντας, κατά μ.ο. ανά ματς, 12 πόντους σε 30’ συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο, με τον οποίο κατάφερε να πάρει και μία «γεύση» από την Α1. Έπειτα, έπαιξε στο Παλαιό Φάληρο (Β’ Εθνική και Α2) και στην Δάφνη (Α2). Υπήρξε μέλος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων, έχοντας, μάλιστα, πολλές διακρίσεις με αυτή των Παίδων.

“Πύργος” στην Ερυθραία
Ο Καραβανάς είναι γεννημένος στις 26/8/1984 και έχει ύψος 2,13. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στον Ηλυσιακό, τον οποίο ενίσχυσε και στην Α2. Ακολούθησε η διετής παρουσία του στο ρόστερ του Άρη και η τριετής θητεία στην Λάρισα. Αρχικά στην Α.Ε.Λ., για δύο χρόνια και πέρυσι στον Γ.Σ. Ολύμπια. Οι πέντε σερί χρονιές στην Α1, αποτελούν το καλύτερο εφόδιο για τον νέο «πύργο» του Πανερυθραϊκού, ώστε να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην φροντ λάιν της ομάδας του Δημήτρη Χουχουλή.

Λύση συνεργασίας με Χριστόδουλο
Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χριστόδουλο, τον οποίο ευχαριστεί για την έως τώρα παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας και εύχεται στον αθλητή καλή συνέχεια στην καριέρα του».