ilionΗ Ένωση Ιλίου, φροντίζει το μέλλον της γι΄αυτό και φροντίζει να επενδύει σε νεαρούς παίκτες. Η ομάδα του Τάκη Πανούλια ανακοίνωσε την απόκτηση των νεαρών Χρήστο ΡαλλάκηΔημήτρη Φιλιππάκο, Δημήτρη Σταθόπουλο και Νίκο Παπαβασιλείου.

Η ανακοίνωση:

«Με αίσθημα ευθύνης προς το σχεδιασμό μας για τα επόμενα χρόνια, ανακοινώνουμε τη στελέχωση του αντρικού μας τμήματος με ελπιδοφόρους αθλητές που θεωρούμε ότι με την απόλυτα προγραμματισμένη δουλειά μας και με τις ευκαιρίες που θα έχουν, θα αποτελέσουν τους επίδοξους φορείς των ονειρικών στόχων μας!

1. Στη θέση του point guard αποκτήθηκε ο ΡΑΛΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ γεννημένος το 1996. Πρόκειται για ένα υψηλόσωμο ( 1.94 ) περιφερειακό που θα δώσει το συμπλήρωμα που χρειαζόμαστε στη νευραλγική αυτή θέση!

2. Στη θέση 3 αποκτήθηκε ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ γεννημένος το 1995 από την ομάδα του Ελληνικού. Με όπλο του το καλό σουτ και την καλή του τεχνική ο small forwardθα θα προσφέρει τις λύσεις που απαιτούνται.

3. Αγωνίζεται σε θέσεις 3-4 ο small/power forward γεννημένος το 1995 και ύψους 2.00 μ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ που αποκτήθηκε από τον ΑΣΕ Δούκα και θα ενισχύσει κυρίως τη front line μας με το δυναμικό του παιχνίδι.

4. Γεννημένος κι αυτός το 1995 και προερχόμενος από τα Μελίσσια ο power forward ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΣέρχεται στο σύλλογο για να εντάξει το αθλητικό του ταλέντο στην ευόδωση των στόχων μας!

Καλωσορίζουμε τους νέους αθλητές μας και ευχόμαστε ο σύλλογός μας να γίνει το πεδίο όπου θα εναποθέσουν τα οράματά τους για το αθλητικό μέλλον τους».