Προσθήκη με… μέλλον για τη Νίκη

Στην απόκτηση του νεαρού Χρήστου Ξύδη προχώρησε η Νίκη με τους Βολιώτες να ανακοινώνουν τον 18χρονο αθλητή.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Χρήστου Ξύδη από τον Γ.Σ. Αλμυρού. Ο Χρήστος Ξύδης είναι 18 ετών, έχει ύψος 1,93, αγωνίζεται στις θέσεις του πλέι μέικερ και των γκαρντ (2-3). Διακρίνεται για το πολύ καλό περιφερειακό σουτ και γενικότερα για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, ενώ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μαγνησίας.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού, τόσο στο πρωτάθλημα ανδρών της Α1 ΕΣΚΑΘ, όσο και στο εφηβικό πρωτάθλημα που κατέκτησε την πρωτιά στην Μαγνησία. Ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής είχε αγωνιστεί πρόσφατα και στους Νέους Αθλητές Νίκης, τις περιόδους 2010-2011 και 2011-2012 όπου συνέβαλε στα μέγιστα στις δύο διαδοχικές ανόδους της ομάδας στην Α2 και Α1 ΕΣΚΑΘ αντίστοιχα. Επίσης, την περίοδο 2010-2011 στέφθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας με την παιδική ομάδα των Νέων Αθλητών

Η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει την προηγούμενη ομάδα του νεαρού αθλητή, τον Γ.Σ. Αλμυρού, τους προπονητές του και την οικογένειά του, που του προσέφεραν όλα τα απαραίτητα εφόδια και του έδωσαν την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο άλμα και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας».