Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο Πολυκράτης

Τον υποβιβασμό και κυρίως τον τρόπο που αυτός επήλθε δεν τον… έχουν χωνέψει στον Πολυκράτη και μάλιστα δείχνουν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη δικαίωσή τους με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Κι ένα απ’ αυτά είναι η προσφυγή στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), απ’ το οποίο ζητούν την απόρριψη και την ακύρωση της απόφασης της ομοσπονδίας.

Ο σαμιώτικος σύλλογος, μάλιστα, γνωστοποίησε προς τους φίλους της ομάδας ότι η προσφυγή που έχει κατατεθεί έχει αριθμό πρωτοκόλλου 36/30/4/2013 κι επισημαίνουν ότι «… όλοι οι φίλαθλοι, παίχτες, προπονητές και όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα γνωρίζουν ότι αυτό που έγινε παραβιάζει κάθε μορφή δίκαιης απονομής δικαιοσύνης. Όλοι ξέρουν ότι ο Πολυκράτης έχει δίκιο. Ακόμα και πρωτοκλασάτα στελέχη της ομοσπονδίας δεν συναινούν  με την απόφαση αυτή. Όλοι συμφωνούν μαζί μας εκτός από «έναν».
Ελπίζουμε ότι στη χώρα που ζούμε δεσπόζει το δημοκρατικό πολίτευμα και όχι η δικτατορία και η ολιγαρχία.
Ζούμε σε ένα κράτος δικαίου και σαν σύλλογος είχαμε και έχουμε εμπιστοσύνη στα όργανα της αθλητικής διοίκησης και δικαιοσύνης.
Ελπίζουμε έστω και τώρα κάποιοι να καταλάβουν ότι πήραν λανθασμένη απόφαση και να δικαιώσουν το σωματείο μας ώστε να επιστρέψουμε εκεί που με τόσες θυσίες και ιδρώτα   κερδίσαμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».