Βρύνας: “Προτεραιότητά μου ο Χολαργός”

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Χολαργό την φετινή σεζόν με τον Σάββα Συμεωνίδη και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Β’ Εθνική. Ο μέχρι πρότινος γκαρντ του Χολαργού Ηλίας Βρύνας και ένας από τους συντελεστές της ανόδου, μιλά στο «www.infobasket.gr» για την προσπάθεια αυτή, καθώς και για το μέλλον του στην ομάδα.

Τι ποσοστό θα έδινες στο καθένα από την ομάδα για αυτήν την επιτυχία;

“Δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένα ποσοστά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο καθένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου”.

Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα, καθώς η ομάδα σου πέρασε ένα διάστημα με συνεχείς τραυματισμούς μέσα σ’ αυτούς και ο δικός σου στον ώμο. Παρόλα αυτά σταθήκατε όρθιοι. Πιστεύεις ότι αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία που υπήρξε με τον κ. Συμεωνίδη ή ήταν και κάποιος άλλος παράγοντας;

“Πιστεύω πως ο πιο βασικός παράγοντας, ήταν η χημεία μεταξύ των παικτών, το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, καθώς και η δουλειά που έκαναν οι προπονητές με τους παίκτες μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη ήταν και η στήριξη της διοίκησης με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι παράγοντες να μας οδηγήσουν στο να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες”.

Πόσο δύσκολο ήταν να επανέλθεις μετά τον τραυματισμό σου;

“Σίγουρα για τον κάθε αθλητή οποιοδήποτε τραυματισμός είναι επώδυνος, και χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή για να τον ξεπεράσει. Προσωπικά για μένα αισθάνομαι πολύ τυχερός γιατί είχα πάντοτε δίπλα μου έναν άνθρωπο την κοπέλα μου την Γιώτα, η οποία είναι το στήριγμα μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές”.

Υπάρχει κάποιος που θα ήθελες να ευχαριστήσεις ιδιαίτερα μέσα από την ομάδα;

“Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιον. Θα ‘θελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τα άτομα της διοίκησης και γενικά όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα. Γιατί πιστεύω ότι ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι στο χτίσιμο της φετινής επιτυχίας”.

Κάποιο ευχάριστο ευτράπελο που θα θυμάσαι από την φετινή σεζόν;

“Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό μου σίγουρα όμως θα μου μείνει το κλίμα των αποδυτηρίων καθώς και οι πλάκες που κάναμε μεταξύ μας καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν”.

Οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά και μοιραία θα υπάρξουν μειωμένες προτάσεις σε παίκτες. Εσύ πόσο πρόθυμος είσαι την φετινή μεταγραφική περίοδο να συμβιβαστείς με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν πλέον στην αγορά;

“Σίγουρα το γεγονός ότι  η Ελλάδα περνάει μια κρίση κάνει τον οποιοσδήποτε να συμβιβάζεται και να εξετάζει καλυτέρα τις επιλογές που έχει. Από κει και πέρα θα εξετάσω προσεκτικά όλες τις προτάσεις που θα έχω και θα αποφασίσω ανάλογα με τα δεδομένα που θα υπάρξουν”.

Προτεραιότητά σου να υποθέσουμε είναι ο Χολαργός;

“Προτεραιότητα μου είναι ο Χολαργός αλλά από κει και πέρα δεν είναι μόνο στο δικό μου χέρι, αλλά και σ’ αυτό της διοίκησης και του προπονητή ώστε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας”.

Την περασμένη χρονιά ήσουν στο Κεραυνό Αιγίου συμπαίκτης με τον αδερφό σου Στέλιο, που φέτος αγωνίστηκε στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Να φανταστούμε πως υπάρχει ενδεχόμενο να ξαναβρεθείτε συμπαίκτες;

“Στην ζωή ποτέ μην λες ποτέ. Τα πάντα είναι ανοικτά η συνεργασία που είχα με τον αδερφό μου ήταν άψογη όποτε δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε κάποια στιγμή και στο μέλλον”.