Το Ψυχικό συνηθίζει να κινείται αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά κάτι που άλλωστε μαρτυρά και η έβδομη συνεχόμενη παρουσία του στην Α2. Για ακόμα ένα καλοκαίρι, ο Γιώργος Ρεμεντέλας αναζητά τους παίκτες που θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, χωρίς βέβαια το ρόστερ να υπερβαίνει του μπάτζετ που έχουν θέσει ως ομάδα. 

Σε αυτό το πλαίσιο, βασική προτεραιότητα του έμπειρου προπονητή είναι η παραμονή του Νίκου Παπανικολάου, ο οποίος δεν αποτελεί μόνο έναν από τους πιο αξιόπιστους φόργουορντ της κατηγορίας αλλά και τον ηγέτη της ομάδας. Ολα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν μαζί και την επόμενη σεζόν, αφού οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ακολουθεί η ανανέωση με τον Αντώνη Μάντζαρη, καθώς σύλλογος θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του . Στην περίπτωση αυτή,  ο Γιώργος Ρεμεντέλας διατηρεί στη φαρέτρα του δύο έμπειρους παίκτες, ενώ ένας ακόμα που αναμένεται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν είναι ο Ηλίας Θεοδώρου (24χρ., 2μ05).

Από εκεί και μετά,  ο κόουτς του Ψυχικού αναζητά νέα παιδιά που θα βρεθούν δίπλα στους παλιούς. Ενα από αυτά είναι ο Χάρης Αναγωνστόπουλος, ο οποίος θα προωθηθεί την ανδρική ομάδα. Ο 18χρονος παίκτης (1.91) αναμένεται να πάρει πολλές ευκαιρίες καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του, διαθέτει πλούσιο ταλέντο, χωρίς αυτό όμως να σημαίνεις πως δεν χρειάζεται δουλειά (σ.σ. όπως η αθλητικότητα). 

Τέλος, ακόμα ένας νεαρός που θα συνεχίσει στον σύλλογο είναι ο Μιχάλης Κ0ντούδης (19χρ., 2μ01), ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια του πρωταθλήματος.