«Προτρέπουμε τον Καρδάρη να δει προσεκτικά το βίντεο»

promhtheas_maxhtesΛίγο έλειψαν οι Μαχητές να κάνουν την έκπληξη και να φύγουν από την Πάτρα με το «διπλό» επί του Προμηθέας. Οπως αναφέρουν τα Πεύκα μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook σε αυτό βοήθησε και ο διαιτητής Καρδάρης τον οποίο και χαρακτηρίζουν πρωταγωνιστή του αγώνα και τον προτρέπουν να δει το βίντεο του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Το μπάσκετ είναι όμορφο και δίκαιο γιατί κερδίζει συνήθως πάντα αυτός που παίζει καλύτερα. Αυτό συμβαίνει όταν πρωταγωνιστές στο γήπεδο είναι οι ομάδες. Στο δικό μας παιχνίδι σήμερα οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα και προσέφεραν συγκινήσεις σε ένα γεμάτο γήπεδο. Δυστυχώς και για τις δύο ομάδες άλλος επέλεξε ποιος θα κερδίσει. Δυστυχώς άλλος επέλεξε να είναι ο σημερινός πρωταγωνιστής. Δυστυχώς για την ομάδα μας ο δεύτερος διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Καρδάρης ήταν ο πρωταγωνιστής του γηπέδου και επέλεξε ως νικητή την ομάδα της Πάτρας ιδίως με τα σφυρίγματα του στην παράταση.

Και επειδή εμείς σαν ομάδα θέλουμε να πιστεύουμε μόνο σε καλές και ηθικές προθέσεις , προτρέπουμε τον εν λόγω διαιτητή να δει προσεκτικά το βίντεο του παιχνιδιού και να προσπαθήσει να καταλάβει τι τον οδήγησε σε αυτά τα λάθος σφυρίγματα ιδίως από την στιγμή που θεωρείται και από νέα «ταλέντα» της διαιτησίας. Κατά γενική ομολογία σήμερα ο Προμηθέας δεν έπιασε καλή απόδοση αλλά παρ’όλα αυτά θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια. Στην παράταση ξεκάθαρα έπρεπε να κερδίσει η ομάδα μας. Κανένας δεν πρέπει να παίρνει την δόξα από τους παίκτες που ιδρώνουν τη φανέλα. Σήμερα δυστυχώς όλοι είδαν το αντίθετο».