Προχωράει ο σχεδιασμός

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η συνάντηση του Αντώνη Μπαξεβάνη με τους ιθύνοντες του Ερμή, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Προτεραιότητα είναι να αποκτηθούν παίκτες στις θέσεις “1” – “2” – “5”, ενώ για τη θέση “3” όλα δείχνουν ότι ο σύλλογος θα πορευτεί με το δίδυμο των ταλαντούχων Καμαριώτη (2.01, 16 ετών) και Δέτσικα (2.02, 17 ετών).

Παράλληλα, θα γίνει νέα συνάντηση με τους Στράτο Νησιώτη και Γιώργο Αναγνωστόπουλο με τις πιθανότητες για την παραμονή τους στο σύλλογο να είναι αρκετές.

Μειωμένες τιμές στα διαρκείας

Μετά τις 15 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι κάρτες διαρκείας του Ερμή Λαγκαδά, οι οποίες αναμένεται να δώσουν ώθηση στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να αντεπεξέλθει οικονομικά.

Τη φετινή χρονιά θα τεθούν σε κυκλοφορία 300 κάρτες ύστερα από την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου. Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου αντιλαμβανόμενη πλήρως τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν προέβη σε νέα μείωση των τιμών κατά 20%. Χορηγός της συγκεκριμένης δράσης θα είναι το “Οβελιστήριο Μαρίνος” καθώς ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κος Σιδέρης υποσχέθηκε για άλλη μια φορά να βοηθήσει τα μέγιστα.

Παράλληλα, συζητήσεις αναμένεται να γίνουν και με τους υπόλοιπους χορηγούς, όπως η εταιρεία DROP η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτελεί τον Μέγα Χορηγό του Ερμή αλλά και οι εταιρείες FORD Στάθης, Εστιατόριο “Πέρδικα” οι οποίες έχουν εκφραστεί θετικά και για τη νέα σεζόν κάτι που δίνει κουράγιο στους διοικούντες του Ερμή για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο ακέραιο και τη φετινή χρονιά.

Τέλος, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού της διοίκησης του Ερμή με τον Δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Αναστασιάδη ούτως ώστε να καθοριστεί το πλαίσιο της βοήθειας του Δήμου στον σύλλογο.