Πρωταθλητές Λυκείων τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

Ανετα στην κορυφή έφτασαν τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη καθώς επικράτησαν του Αριστοτελείου Κολεγίου  με 67-42και κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή αγοριών στα Λύκεια της Ανατολικής Θεσσαλονίκης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι νικητές ήταν μπροστά στο σκορ από τα πρώτα λεπτά και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους αντιπάλους τους.
Ο υπεύθυνος μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, Ευθύμιος Χασιώτης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στους συντελεστές και των δύο σχολείων για την άψογη συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς και στο γραφείο φυσικής αγωγής Ανατολικής Θεσσαλονίκης για την άψογη διοργάνωση. Εύχομαι το Υπουργείο Παιδείας, παρά τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συνεχίσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ – ΑΡΙΣΤΟΕΛΕΙΟ ΚΟΛΕΓΙΟ 67-42
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 22-12, 37-26, 55-38, 67-42
Διαιτητές: Κασαπίδης Α.-Θεοδώρου
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Κοκκινόπουλος): Παπαρέγκας 3 (1), Νικολάου 7, Δουβής, Χριστοδούλου 5, Σιόλογκας 11, Σλαφτσάκης 15 (1), Αναστασίου 5, Γιαννάκης, Θωμαϊδης, Ανδρεάδης, Κουζέλογλου 14 (4), Κουσιάντζας 7.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΕΓΙΟ (Γκαϊτατζής): Καλαϊτζίδης, Κελεσίδης 6, Καναράς 2, Χούτας, Βουτσάς, Γουγούλης 1, Γκούμας, Μήτογλου, Μποχωρίδης 17 (2), Καρανώτας 16, Μπανιώτης.