«Πρωταθλητές; Οχι ακόμα, αλλά θα γίνουμε»

Λένε πως το χειροκρότημα του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια κάποιου. Πόσο μάλλον όταν αυτό προέρχεται απο συμπαίκτες και κοινό ταυτόχρονα, στο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Τα θερμά αυτά εύσημα απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Γιανναλέτσο, όταν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τη Χαλκίδα, και αφού είχε προσφέρει τα μέγιστα, παραχώρησε τη θέση του και καταχειροκροτούμενος πέρασε στον πάγκο του Ιλιον. Ο σεντερ της Ενωσης, ο οποίος φόρτωσε με 13 πόντους το καλάθι των “μπλε”, μετα τα πανηγύρια είπε στο infobasket.gr:

Για το αν η νίκη του Ιλιον επί της Χαλκίδας ήταν τόσο εύκολη όσο φάνηκε:

Προφανώς εμείς την κάναμε να δείχνει τόσο εύκολη. Είχαμε διαβάσει καλά τους αντιπάλους μας, ήμασταν για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι, δε χαλαρώσαμε καθόλου καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Χαλκίδα και έτσι έφτασε η διαφορα εκεί που έφτασε (35 πόντους).

Για το αν κρατούσε το καλύτερό του παιχνίδι για το ντέρμπι:

Όλη η ομάδα ήταν καλή σε αυτό το ματς, δεν ήμουν μόνο εγώ. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά και πρόσφεραν ό,τι μπορούσαν. Τώρα, από πλευράς μου, προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Σήμερα μου βγήκε και έτσι βοήθησα και εγώ.

Για το αν ενστερνίζεται το “νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές”, που ζητωκραύγαζαν οι φίλοι του Ιλίου:

Ακόμα δεν είμαστε γιατί έχουμε άλλα δύο παιχνίδια με Σάμο και Πορφύρα, όμως θα γίνουμε.