“Πρόβα τζενεράλε” για Eργοτέλη

Λίγο πριν την πρώτη μάχη του Εργοτελη στα σαλόνια της Γ’ κατηγορίας, οι παίκτες του Γ. Μακράκη, δοκίμασαν τις δυνατότητες τους σε φιλικό αγώνα κόντρα στον Ηρόδοτο. Αφορμή για την συνάντηση στάθηκε το τουρνουά «basketball games» που διοργανώνει ο γαλανόλευκος σύλλογος . Το βράδυ της Τετάρτης επιφύλασσε δυνατό μπασκετικο θέαμα στους λίγους φίλους των δυο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 50-71 στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” της Αλικαρνασσού δίνοντας θετικές υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ οι γηπεδούχοι δοκιμάστηκαν ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στην έναρξη της νέας σεζόν.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι ξεφεύγοντας με δέκα πόντους διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ ανέβασαν το δίκτυ του σκορ στο διπλάσιο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην τρίτη περίοδο όμως, οι παίκτες του Κόκκινου πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν χωρίς παρόλα αυτά να καταλάβουν ποτέ, τα σκήπτρα που παιχνιδιού.

Εκτός από την δυνατότητα που πρόσφερε ο αγώνας για “πρόβα τζενεράλε” στις δύο ομάδες λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, τους έδωσε την ευκαιρία να προσφέρουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ίσως δεν θα χρησιμοποιηθούν σε πιο απαιτητικές αναμετρήσεις.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:12-23,17-4,41-58,50-71
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Κόκκινος ) : Αγγελόπουλος ,Αποστολίδης, Βακιντής, Κάλφας, Λυδάκης, Β. Μαϊστρέλης, Ν. Μαστρέλης, Νίχλος, Παπαδάκης, Πρωτογεράκης, Σταθάκης, Τσάμης, Τσιμπινός, Φραγκιαδάκης, Χαραλαμπάκης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Γ.Μακράκης): Γιωργοπαπαδάκος, Γρύλος, Καλασούντας, Κομπσέλης, Κουρουζίδης, Μανωλάς, Συντιχάκης, Παναγιωτάκης, Πάντζιος, Παπαδημητρίου, Παπαδογιαννάκης, Ζαΐμης, Τζαμπάς, Χαλκιαδάκης, Σκάνδαλος