Πρόβλημα με Κακλαμάνο

Με προβλήματα θα υποδεχτούν τη Τρίκαλα τη Νέα Κηφισιά στο ντέρμπι του Σαββάτου. Η θεσσαλική ομάδα φιλοξενεί την Κηφισιά σ΄ενα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι επιβεβλημένη, ώστε να μην μείνει χάσει έδαφος όσον αναφορά την άνοδο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με προβλήματα καθώς, εκτός προπονήσεων είναι ο Νίκος Κακλαμάνος, ο οποίος έχει υποστεί θλάση. Ωστόσο, ο έμπειρος γκαρντ θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα του για να κατακτήσει τη νίκη. Εν των μεταξύ, ο Γιάννης Τζήμας είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του, καθώς η ομάδα του έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Φοίνικα Λάρισας.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι αναφέροντας: «Παίζουμε με μία εξαιρετική ομάδα με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Εμείς αντίθετα αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, ο Παπαχρήστος είναι νοκ άουτ, ο Κακλαμάνος έχει πολλές μέρες να προπονηθεί, ο Λεπενιώτης δεν έχει ακόμη επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό, ο Τριανταφύλλου είναι και αυτός τραυματίας οπότε θα πρέπει να αντέξουν σε ένα ακόμη παιχνίδι τα πέντε, έξι παιδιά που τραβάνε κουπί. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια επαναπαυόμενη στην σωτηρία αλλά εμείς συνεχίζουμε. Και αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο αναζητώντας την νίκη έστω και με έναν πόντο», σχολίασε αρχικά, ενώ μίλησε και για την ώρα (14:30) του αγώνα:

«Λυπάμαι γιατί η ώρα αυτή θα κρατήσει μακριά από το γήπεδο πολλούς φιλάθλους της ομάδας μας που εκείνη την ώρα εργάζονται ενώ δεν θα μπορέσουν να έρθουν και φίλαθλοι από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας που παρακολουθούν τα παιχνίδια μας. Ωστόσο ευελπιστώ τελικά ότι το γήπεδο θα γεμίσει και δεν θα πέφτει καρφίτσα. Όσοι δεν μπορούν να έρθουν από την αρχή του αγώνα ας έρθουν και αργότερα, ας έρθουν έστω και στα τελευταία λεπτά»