Πρόβλημα στατικότητας στις εξέδρες στο κλειστό του Αλκαζάρ!

Το Περιστέρι “φτερούγισε” στο κλειστό του Αλκαζάρ νικώντας με… συνοπτικές διαδικασίες την ΑΕΛ στην πρεμιέρα της Α2. Η είδηση, ωστόσο που πέρασε στα… ψιλά πριν από το ματς, αλλά και μετά από αυτό είναι το πρόβλημα στατικότητας, που υπάρχει στις εξέδρες του κλειστού του Αλκαζάρ, όπως αποκαλύπτει το paidis.com. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το παιχνίδι της ΑΕΛ με το Περιστέρι διεξήχθη με κόσμο, ίσως διότι προφανώς η ερασιτεχνική προσκόμισε την απαραίτητη βεβαίωση στατικής επάρκειας που απαιτούνταν από τους αρμόδιους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» στις 6/10/2017 και φέρει την υπογραφή του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Ν. Ντίτορα, μόλις ένα 24ωρο πριν τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΛ-Περιστερίου για το πρωτάθλημα της Α2, χορηγήθηκε προσωρινή άδεια λειτουργίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου, με την επισήμανση «χωρίς παρουσία φιλάθλων, εκτός εάν προσκομισθεί βεβαίωση στατικής επάρκειας φιλάθλων»!

Με άλλα λόγια, αν στις κερκίδες του Αλκαζάρ υπάρχει πληρότητα λόγω της ανταπόκρισης των φιλάθλων στο όποιο κάλεσμα σωματείου (1.300 θέσεων) ουδείς μπορεί να εγγυηθεί για την… ανταπόκριση των κερκίδων! Βέβαια η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε κανονικά με την παρουσία φίλων του μπάσκετ στις εξέδρες, προφανώς – όπως αναφέρει το δημοσίευμα – επειδή η Ερασιτεχνική πήρε την ευθύνη προσκομίζοντας τη σχετική βεβαίωση.

Σημειώνεται πως ο επανέλεγχος ορίστηκε για τις 16/10/2017, ενώ η απόφαση της Αποκεντρωμένης κοινοποιήθηκε στην Αστυνομία της Λάρισας, τον ΕΣΑΚΕ, το Υπουργείο Παιδείας (ΓΓΑ), τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σίγουρα η απόφαση της Αποκεντρωμένης είναι πολύ σοβαρή και εξυπακούεται ότι περιμένουμε τις απαντήσεις των υπευθύνων.

Πηγή: paidis.com

Διαβάστε ακόμη…