Πρόεδρος του… αποφασίζομεν και διατάσσομεν!

Το είδαμε κι αυτό στο ελληνικό μπάσκετ… Ή για να είμαστε πιο ακριβείς το ακούσαμε, αφού δεν ήμασταν μπροστά στο περιστατικό και απλά σας μεταφέρουμε, όπως μας περιέγραψαν τα γεγονότα που μόνο γέλιο προκαλούν και δυσφήμιση του αθλήματος! Αγώνας περιφερειακού πρωταθλήματος στην κατηγορία των εφήβων, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου. Το ματς ξεκινά και άνθρωπος της φιλοξενούμενης ομάδας αρχίζει να μεταδίδει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης live την αναμέτρηση. Δημοσιογράφος έγκυρου αθλητικού σάιτ του νομού, που το παρακολουθεί, αποφασίζει να κοινοποιήσει την εν λόγω δημοσίευση… Κι αμέσως σήμανε κόκκινος συναγερμός!

Ο πρόεδρος της εν λόγω ένωσης επικοινώνησε άμεσα με τον άνθρωπο της ομάδας, ζητώντας του (sic) να διακόψει τη live μετάδοση, την οποία αξίζει να επισημανθεί ότι εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν συγγενείς, γνωστοί και φίλοι των παιδιών που αγωνίζονταν. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, αλλά επικοινώνησε και με προπονητή άλλης ομάδας που βρισκόταν στο γήπεδο, ζητώντας του να φωνάξει τον πρώτο διαιτητή για να του επιβάλει μέσω τηλεφώνου να διακόψει τον αγώνα!!!

Μία κίνηση που εκνεύρισε αφάνταστα τον διαιτητή, ο οποίος αρνήθηκε και ζήτησε την παρέμβαση του κομισάριου. Μέσα στην ένταση αυτή, η live μετάδοση του ματς διεκόπη χωρίς κανείς να γνωρίζει για ποιον λόγο έγινε αυτό. Απαντήσεις ξεκάθαρες δεν έχουν δοθεί, αν και κάποιοι… ψέλλισαν ότι αιτία για τη διακοπή ήταν πως δεν είχε δοθεί το ποσό που έχει οριστεί από την Ένωση για live μετάδοση των αναμετρήσεων. Αντιθέτως κάποιες πληροφορίες θέλουν να… απαιτήθηκε η διακοπή της live μετάδοσης στο γεγονός ότι αυτή κοινοποιήθηκε από Μέσο, το οποίο δεν είναι και τόσο… αρεστό στον πρόεδρο της Ένωσης!!!

Βέβαια οι ίδιες πηγές σχολιάζουν ότι καλό θα ήταν ο συγκεκριμένος πρόεδρος να μην έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Να μην κάνει διακρίσεις σε ομάδες, σε παράγοντες και σε καταστάσεις. Καθώς όπως λένε πριν από πολύ λίγο χρονικό διάστημα μετά από κάποιο παιχνίδι, ενημερώθηκε για τη δημοσίευση φωτογραφίας από τα αποδυτήρια της νικήτριας ομάδας, στην οποία εμφανίζονται παίκτες να “ντύνουν” τους πανηγυρισμούς τους και με κάποιες άσεμνες χειρονομίες! Γι’ αυτό ο πρόεδρος δεν είπε τίποτε, ούτε και αντέδρασε παρά τις γκρίνιες που ακούστηκαν…