Πρόσθεσε… δύναμη πυρός με τον Λεπτοκαρίδη ο Πολύγυρος

Στην προσθήκη ενός παίκτη που έχει δείξει ότι διαθέτει μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα προχώρησε ο Πολύγυρος. Ο λόγος για τον Στέλιο Λεπτοκαρίδη, ο οποίος εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τον Πολύγυρο κι εν τέλει επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ αφήνοντας την Κομοτηνή και τον ΓΑΣ κι έδωσε τα χέρια με τον Πολύγυρο, που πρόσθεσε έτσι δύναμη πυρός στην περιφερειακή του γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έναν πραγματικό σκόρερ προσθέτει στην φαρέτρα της η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ.
Πρόκειται για τον Θεσσαλονικιό Στέλιο Λεπτοκαρίδη, ο οποίος προέρχεται από τον ΓΑΣ Κομοτηνής.

Ο Στέλιος είναι 25 χρονών, αγωνίζεται στις θέσεις των guard και είναι έτοιμος να βομβαρδίσει τα αντίπαλα καλάθια.

Αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Κομοτηνή με την ομώνυμη ομάδα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Την σεζόν 2019-2020 σημείωσε 13,3 πόντους μ.ο στα παιχνίδια της κατηγορίας, με 1,6 τρίποντα τον αγώνα. Συνολικά σε 21 παιχνίδια με την Κομοτηνή σε δύο χρονιές σημείωσε 281 πόντους.

Παλαιότερα ο Στέλιος αγωνιζόταν επί σειρά ετών στο ΒΑΟ στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και της Α’ ΕΚΑΣΘ, όντας γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του συλλόγου, με ένα διάλειμμα την σεζόν 2017-2018, όπου αγωνίστηκε στον Αστέρα Σίνδου.
Στέλιο σε καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας και σου ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά δίχως τραυματισμούς στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».