Πρόσκληση στο τουρνουά «Nike International» της Euroleague στο εφηβικό του Μαντουλίδη!

Μεγάλη διάκριση  για την εφηβική ομάδα του ΜΑΣ Μαντουλίδης, καθώς θα συμμετάσχει στο  τουρνουά εφηβικών ομάδων «Nike International» που διοργανώνει  η Euroleague στην Ρώμη.
Oι διοργανωτές εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας τις μεγάλες επιτυχίες των τμημάτων υποδομής του ΜΑΣ Μαντουλίδης σε πανελλήνιο επίπεδο τα τελευταία δέκα χρόνια (δύο πρωταθλήματα εφήβων και έξι παίδων), καθώς και την ποιοτική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο, με αποτέλεσμα την ανάδειξη πλειάδας παικτών που αγωνίζονται σε Εθνικές ομάδες, ομάδες Α1 και Euroleague, προσκάλεσαν το σωματείο στο μεγαλύτερο Πανευρωπαϊκά τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν σύλλογοι με πολύ μεγάλο όνομα στον Ευρωπαϊκό χώρο. Η επίσημη ανακοίνωση της Euroleague αναφέρει τα εξής:

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Στέλλα Ατζούρα Ρόμα και η Euroleague είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουν και πάλι το τουρνουά νέων «Nike International -Città di Roma» για αθλητές κάτω των 18 ετών. Πρόκειται για έναν από τους τέσσερις  προκριματικούς γύρους που διεξάγονται και θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη στο γήπεδο Αλτέρο Φελίτσι  από 27-29 Δεκεμβρίου του 2012. Αυτό το τουρνουά είναι το καλύτερο  που έχει γίνει καθώς οι ομάδες που επιλέχθηκαν είναι πραγματικά εξαιρετικές και είναι οι εξής:

ΜΑΣ MΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Ελλάδα)
ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ (Ισπανία)
ΣΠΑΡΣ ΣΕΡΑΓΙΕΒΟ (Βοσνία-Ερζεγοβίνη)
ΣΤΕΛΛΑ ΑΤΖΟΥΡΑ ΡΟΜΑ (Ιταλία)
ΦΕΝΕΡΜΠΑΚΤΣΕ ΟΥΛΚΕΡ (Τουρκία)
ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛOΝΙΑ (Ιταλία)
ΒΙΡΤΟΥΣ ΣΙΕΝΑ (Ιταλία)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (Γερμανία)

Πηγή: tsiotras.blogspot.com