“Πρώτα θα φύγουν άλλοι”

Την παρουσίαση της ομάδας έκανε η Ολυμπιάδα Πατρών για τη νέα σγωνιστική σεζόν. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ «Παναχαϊκον», στη Veso Mare, στην Πάτρα.

Το «παρών» ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Μπογονικολός, οι συνεργάτες του, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του συλλόγου. Φανερά καυστικός, στην ομιλία του ο Νίκος Μπογονικολός ανέφερε χαρακητιστικά: «Και εγώ και η Ολυμπιάδα πάλι εδώ θα είμαστε, είτε περάσουν 9, είτε 11, είτε 15 χρόνια. Θα φύγουν πρώτα κάποιοι άλλοι και μετά θα φύγουμε εμείς» και πρόσθεσε:

 «Δυστυχώς οι υπεύθυνοι δυναμιτίζουν με την στάση τους τα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 εθνικής. Στο πρωτάθλημα της Α2 επικρατεί μια περίεργη κατάσταση. Οι αθλητές και οι παράγοντες μιλούν για ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς αυτό είναι ένα ψέμα. Από τις 16 ομάδες μόνο οι 3 λειτουργούν επαγγελματικά και δεν αποτελούν κρατικοδίαιτα σωματεία χωρίς υποχρεώσεις. Βέβαια και τα δύο ΤΑΚ που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Α2 αγωνίζονται να μπουν στο μαντρί. Ε, λοιπόν δεν ανεχόμαστε αυτό που γίνεται».

Ο προπονητής των «πορτοκαλί», Τάκης Καλαντζής με τη σειρά του υπογράμμισε: «Ο καθρέπτης μιας ομάδας είναι το τι γίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Είναι τιμή για μένα να είμαι προπονητής στην Ολυμπιάδα και ευχαριστώ τον πρόεδρο Νίκο Μπογονικολό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Η φετινή ομάδα αποτελεί ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών.

Οι μικροί θα πάρουν πολλές ευκαιρίες, αρκεί να δουλέψουν σκληρά και να είναι ταπεινοί. Οι πιο έμπειροι θα δείξουν στους νεαρότερους τον σωστό δρόμο για να φτάσουν ψηλά. Το μυστικό είναι να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας και να έχουμε οικογενειακό κλίμα».