Πρώτη θέση για Αρκαδικό

Ο Αρκαδικός κατέκτησε το τουρνουά της Καλαμάτας, που ήταν αφιερωμένο στον πρόωρα αδικοχαμένο μπασκετμπολίστα Σωτήρη
Δαμουρά, κερδίζοντας με 65-61 τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (ομάδα Β’ Εθνικής κατηγορίας).

Ο Αρκαδικός βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο από την Αθηναϊκή ομάδα με 28-29, παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε σε ατομικό επίπεδο ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης, που σε αυτό το διάστημα είχε σημειώσει 16 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρκαδικός βελτιώθηκε στον αμυντικό τομέα, ενώ πήρε λύσεις στην επίθεση και από άλλους παίκτες, παίρνοντας το προβάδισμα με 51-40 στο τρίτο δεκάλεπτο και τελικά κέρδισε τον Κρόνο με 65-61.

Στο δεύτερο ημίχρονο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μίροσλαβ Τσουμπρίλο, που σημείωσε τους δέκα τελευταίους πόντους του Αρκαδικού ευστοχώντας σε δύο τρίποντα και δύο δίποντα, φτάνοντας συνολικά στους 24 πόντους.

Την απονομή στον Αρκαδικό έκανε ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Χρήστος Δαμουράς, ενώ ο πρόεδρος της Καλαμάτα 80 Αποστόλης Τσόπελας στον Κρόνο, για τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 65-61
Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Νάστος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-14, 28-29, 51-40, 65-61
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  (Καστρίτης): Γατσόπουλος, Πετσούνης, Τσιότρας 9, Χαραλαμπόπουλος Πίνης, Τσουμπρίλο 24 (4), Γκιζόγιαννης 22(2), Γκόβας 8, Πάνου 2.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Παρασκευόπουλος): Αγγελόπουλος 4, Στραγγανιώτης 19 (3), Μιχαλόπουλος 2, Λαζαρίδης 15 (2), Δολιανίτης 2, Βρυνάς 7 (1), Βασιλακάκης 1, Μανίκας, Βλαχόπουλος 7, Νικατζάμ 4.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από όλους στο γήπεδο, ενώ δόθηκε πλακέτα στην οικογένεια του Δαμουρά από τον πρόεδρο της Καλαμάτα 80 Αποστόλη Τσόπελα, ενώ ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Καραγιάννης έδωσε στην οικογένεια του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα τη φανέλα με το Νο5 με γραμμένο το όνομα του.