Πρώτο εντός έδρας φιλικό με Φάρσαλα για την Καρδίτσα

Μετά από τρεις φιλικούς αγώνες με ομάδες της Basket League, στην Πορταριά με Προμηθέα Πάτρας και Α.Ε.Κ. και στο Μουζάκι με Κολοσσό, ο Α.Σ.Καρδίτσας δίνει το Σάββατο τον πρώτο του εντός έδρας φιλικό αγώνα.

Στο κλειστό της Καρδίτσας, το Σάββατο (7/09, 17:00) η Καρδίτσα υποδέχεται το Γ.Σ.Φαρσάλων σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Τον αγώνα μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα όλοι οι φίλαθλοι. Είναι το τέταρτο φιλικό ματς, απέναντι σε μια ομάδα Β’ Εθνικής με αξιόλογο ρόστερ και έμπειρους αθλητές, ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης του Α.Σ.Κ., Γιάννης Παπαχρήστος.

Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» συνεχίζεται κανονικά με καθημερινές προπονήσεις και ήδη προγραμματίζονται και νέοι φιλικοί αγώνες, που θα ανακοινωθούν σύντομα. Το θετικό είναι πως η ομάδα δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, ενώ και αγωνιστικά, το νέο ρόστερ αποκτά σταδιακά συνοχή και το τεχνικό τιμ προσπαθεί να εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού σε άμυνα κι επίθεση.

Η μπασκέτα του Α.Σ.Κ. στις πλατείες Σάββατο και Κυριακή

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δικαστηρίων, η μπασκέτα του ΑΣΚ περιμένει μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ, μαζί με την ανδρική μας ομάδα, με μουσική, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις και δώρα. Με ώρα έναρξης 11 το πρωί, ο ΑΣΚ καλεί μικρούς και μεγάλους το Σάββατο και την Κυριακή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις σας και να διασκεδάσουν με πολύ μπάσκετ και παιχνίδι!!!