Πόδας: «Θα σκεφτώ πολύ τη συνέχεια στο σύλλογο»

Η σεζόν ολοκληρώθηκε χθες και για τις ακαδημίες του Πιερικού/Αρχέλαου, με την παρουσία εκατοντάδων παιδιών και γονιών στη γιορτή του συλλόγου. Στο πλαίσιο αυτής, ο Απόστολος Πόδας μίλησε στο pieriasport.blogspot.gr, όπου τόνισε τη συνέχιση των προσπαθειών στην ομάδα της Κατερίνης, αλλά και την αναγκαιότητα να παίξει την επόμενη χρονιά στο νέο κλειστό.

«Από τη στιγμή που υπάρχει υποβιβασμός, είναι αποτυχία, αλλά για εμάς παίζει πάρα πολύ σπουδαίο ρόλο το μπάσκετ των ακαδημιών. Εχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα και φέτος ήταν μια χρονιά που πραγματικά τα αποτελέσματα φάνηκαν της πολύ ολοκληρωμένης δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές του συλλόγου. Για εμάς πάνω από όλα ο αθλητισμός έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, έχει πολιτισμό μέσα του» τόνισε ο πρόεδρος του Πιερικού/Αρχέλαου, που συνέχισε αναφορικά με τη χρήση του νέου κλειστού γυμναστηρίου…

«Του χρόνου θα γίνει άμεσα ο αγώνας να γίνει η πραγματική έδρα του συλλόγου. Αν δεν είναι, θα σκεφτώ πάρα πολύ τη συνέχεια στο σύλλογο. Εγώ θέλω να καλέσω όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ κοντά στην ομάδα, οι μέρες είναι δύσκολες, μπορούμε όμως να κρατήσουμε μια ομάδα ψηλά, να φέρουμε κι άλλα παιδιά στο γήπεδο. Ο σύλλογος θα συνεχίσει την προσπάθειά του, έχοντας σκοπό πάνω απ’ όλα να αναδείξει την Κατερίνη».

Πηγή: pieriasport.blogspot.gr