«Πόσο ακόμη θα προκαλεί;»

Ανακοίνωσή του ο Ερμής αναφέρεται στη στάση του Νίκου Μίχαλου στον αγώνα του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων ο σύλλογος του Λαγκαδά τονίζει πως ο παίκτης του Περάματος προκαλούσε από το ζέσταμα την κερκίδα, ενώ κατακρίνει την πράξη του φιλάθλου να διαπληκτιστεί με τον παίκτη, χαρακτηρίζοντας όμως τον Μίχαλο ηθικό αυτουργό.

Αναλυτικά:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους η συμπεριφορά του γνωστού ανά το πανελλήνιο αθλητή του Ερμή Περάματος, Νίκου Μίχαλου. Ο Μίχαλος ο οποίος προκαλούσε από το ζέσταμα με χειρονομίες και βρισιές, δέχτηκε τις έντονες παρατηρήσεις από τους διαιτητές πριν την έναρξη του αγώνα για την προκλητική του στάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 3 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μίχαλος τιμωρήθηκε με 2 τεχνικές ποινές διότι έβριζε αισχρά τους φιλάθλους αν και θα έπρεπε να αποβληθεί. Κατά την έναρξη του 4ου δεκαλέπτου απευθύνθηκε για άλλη μια φορά προς την κερκίδα με αισχρούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κάτι που προκάλεσε την αντίδραση ενός φιλάθλου ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον αθλητή (και ποτέ δεν μπήκε μέσα στο γήπεδο να τον γρονθοκοπήσει). Φυσικά οι προκλήσεις του Μίχαλου συνεχίστηκαν προς άπαντες, ενώ πέραν από τις ντροπιαστικές ρατσιστικές βωμολοχίες του δεν φοβήθηκε να απειλήσει αρκετούς μεταξύ αυτών και τον 1ο διαιτητή σε περίπτωση που τον βρει εκτός γηπέδου.

Σαφώς και η αντίδραση του φίλου του Ερμή είναι κατακριτέα ωστόσο ποιος είναι άραγε ο “ηθικός αυτουργός”. Πόσο ακόμη θα προκαλεί ο κος Μίχαλος; Μόνο φέτος το πράττει για 3η φορά (στην Κρήτη τα έβαλε με όλο το γήπεδο) ενώ την τελευταία 5ετία το έχει κάνει πάνω από 10 φορές».