Ράλλης: «Στο ημίχρονο… πλενόμασταν»!

Τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο και στο φινάλε του αγώνα με τη Νίκη Βόλου εξόργισαν τους ανθρώπους του Ηρακλείου, οι οποίοι κάνουν λόγο για «κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας». Ολα αυτά όμως δεν πέρασαν… απαρατήρητα ούτε από τους διαιτητές.

Το φύλλο αγώνα… γέμισε από σημειώσεις (για υβριστικά συνθήματα κατά του Χαρίση και των διαιτητών, φτυσίματα, ρήψη αντικειμένων και προπηλακισμούς) και «καίει» τους γηπεδούχους, ενόψει μάλιστα των δύο ντέρμπι που ακολουθούν μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με Φιλαθλητικό και Αίολο!

«Δεν θέλω να δικαιολογήσω την ήττα, ωστόσο όλα αυτά που έγιναν στο ημίχρονο, οι προπηλακισμοί, τα φτυσίματα, τα μπουκάλια που φάγαμε και εμείς και οι διαιτητές άλλαξαν τον αγώνα. Παίξαμε φοβερό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μπήκαμε φοβισμένοι με το κλίμα που υπήρχε. Και αυτό είναι λογικό. Με εξαίρεση τον Χαρίση, οι παίκτες μου δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοια ατμόσφαιρα. Και οι διαιτητές επηρεάστηκαν» δήλωσε στο Infobasket ο Βασίλης Ράλλης, ο οποίος δέχτηκε ένα από τα αντικείμενα που έπεσαν στο γήπεδο στο κεφάλι (έναν αναπτήρα) μετά το τέλος του αγώνα.

«Στο ημίχρονο, στα αποδυτήρια, δεν είπαμε τίποτα μεταξύ μας. Περισσότερο πλενόμασταν από αυτά που μας έριχναν. Ο Μάριος Αρναουτάκης έφαγε ολόκληρο φραπέ. Και το περίεργο είναι ότι δεν υπήρξε ούτε μία αφορμή για να γίνουν όλα αυτά. Ημασταν προετοιμασμένοι για το κλίμα που θα βρούμε στο Βόλο και είχα πει στους παίκτες μου να μην κοιτάξουν την κερκίδα, ό,τι κι αν ακούσουν» συνέχισε ο προπονητής της κρητικής ομάδας.

Ανάλογο είναι το ύφος και της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Ηράκλειο νωρίτερα…

«Η Ομάδα μπάσκετ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑΑ διαμαρτύρεται εντονότατα για την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά (ύβρεις, φτυσίματα, προπηλακισμούς και ρήψη αντικειμένων) των οπαδών της ομάδας «ΝΙΚΗΣ», υπό την ανοχή των παραγόντων της στο μεταξύ μας αγώνα, της 04/12/2011 στο Βόλο, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας, που επέβαλαν τόσο στην διάρκεια του ημιχρόνου, όσο και καθ΄ όλη την διάρκεια του 3 & 4 δεκαλέπτου, καθώς και μετά τον αγώνα προς την ομάδα μας και προς τους διαιτητές, τους έδωσε το δικαίωμα, να πανηγυρίσουν μία νίκη που κατά τη γνώμη μας δεν άξιζαν. (Για όλα τα παραπάνω σας παραπέμπουμε στο Φ.Α. και υπάρχει και στη διάθεση του καθένα σχετικό VIDEO στο http://www.kretaworldbasket.gr).

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. στη μακρόχρονη διαδρομή του στο χώρο του Ελληνικού Μπάσκετ έχει αποδείξει ότι τιμά, σέβεται και φιλοξενεί κάθε αντίπαλο και φιλοξενία δε νοείται μόνο η παράθεση γεύματος σε παράγοντες και η διάθεση του γηπέδου για προπόνηση την παραμονή του αγώνα».