Ράλλης: «Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο»

Ολοένα και δυσκολεύουν τα πράγματα για το Ηράκλειο καθώς έπειτα από την ήττα από τον Φιλαθλητικό  ισοβαθμεί με τον ΟΦΗ στην τρίτη θέση από το τέλος.  Ετσι, το επόμενο παιχνίδι με τον Κόροιβο έχει τη μορφή τελικού για την κρητική ομάδα.

Φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του ο Βασίλης Ράλλης ψάχνει να βρει τρόπο να επιστρέψει η ομάδα του στις επιτυχίες: «Το περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο απόγευμα. Για ένα ακόμα παιχνίδι, δεύτερο στην σειρά είχαμε τραγικά ποσοστά στις βολές, δεκαοκτώ χαμένες βολές σε ένα παιχνίδι είναι πάρα πολλές. Είναι λογικό μετά να φύγει το σκορ να φθάσει στο ύψος που πήγε. Αυτό που είχαμε να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι ήταν η προσπάθεια να παλέψουμε και νομίζω ότι μέχρι ένα σημείο τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα και με τόσες χαμένες βολές, δείγμα έλλειψης ψυχολογίας, τα παρατήσαμε, έχοντας απέναντι μας μία ομάδα πολύ σκληρή», αναφέρει αρχικά στις δηλώσεις του ο Ράλλης στο prismasport.gr και συνεχίζει

«Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι, πάμε για το επόμενο σε ένα κομβικό σημείο για το πρωτάθλημα, αυτό με τον Κόροιβο και θα δούμε. Παιχνίδι –παιχνίδι πρέπει να βλέπουμε από εδώ και πέρα. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη γιατί έχουμε στην έδρα μας τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό της παραμονής θα κριθεί στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ, έτσι που τα έχουμε καταφέρει. Για να μείνουμε θα πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και να βρούμε μία ή δύο εκτός έδρας νίκες».

Πηγή:  prismasport.gr