Ράλλης: «Δεν υπήρχαμε στο παιχνίδι»

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, το Ηράκλειο θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την παραμονή του. Μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Βασίλης Ράλλης μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αναφέροντας τα αίτια της ήττας.

«Στο  παιχνίδι έπαιζε μόνο η ομάδα του ΟΦΗ εμείς δεν υπήρχαμε πουθενά. Αυτό που ζήτησα εγώ από την ομάδα μου το πρώτο πράμα που λέμε είναι να έχουμε ψυχή να έχουμε μυαλό, νομίζω πως ούτε μια φάση του παιχνιδιού είχαμε μέσα στο ματς. Ο OΦΗ έπαιξε πολύ καλύτερα σε όλο το παιχνίδι δεν έχασε καμία ευκαιρία ποτέ όπως και εμείς ποτέ δεν μπήκαμε μέσα στο ματς. Tα επιθετικά μας όπλα δυστυχώς για άλλον ένα εκτός έδρας αγώνα έμειναν στην προπόνηση της Παρασκευής. Όταν ο καλύτερος σου παίκτης σε όλο το πρωτάθλημα και ο ποιο ακριβοπληρωμένος χάνει  τέτοια  σουτ σε ένα αγώνα που παίζεις μια κατηγορία νομίζω πως είναι φως φανάρι αυτό που είπα και στην αρχή. Δεν υπήρχαμε καν στο  παιχνίδι, ο ΟΦΗ έπαιζε μόνος του.

Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα μπροστά μας θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε κυρίως ψυχολογικά να παλέψουμε όσα παιχνίδια μπορούμε .Ο ΟΦΗ κατά 99% παραμένει κατηγορία με τα ματς που ακολουθούν και επειδή έχω περάσει από την θέση του Φώτη Τακιανού έτσι όπως είναι η χρονιά ο ΟΦΗ πραγματικά έδειξε ψυχή όχι μόνο σε αυτό το  παιχνίδι αλλά και σε όλη τη χρονιά. Συγχαρητήρια στον προπονητή συγχαρητήρια στα παιδιά καλή συνέχεια στον ΟΦΗ .Όσο για την ομάδα μου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Ξεραμε πως θα παίξει ο ΟΦΗ. Είχαμε κάνει σκάουτιγκ, είχαμε δει τα πάντα. Όμως μείναμε στα λόγια. Τώρα βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα παλέψουμε, για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Πηγή: prismasport.gr