Ράλλης: “Ευχαριστήσω τα 10 παλικάρια”

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση το Ηράκλειο πανηγύρισε εν τέλει μια πρώτη θέση. Όχι αυτή που προσδοκούσε από την αρχή της χρονιάς αλλά εκείνη που μέσω μπαράζ ίσως καταφέρει να το ενταχθεί στις ομάδες της Β’ εθνικής την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μπορεί το αποτέλεσμα να έφερε τη δικαίωση, το έργο όμως των προπονητών του Ηρακλείου, δεν έμοιαζε και τόσο εύκολο στο ταξίδι τους στη Λιβαδειά. Τραυματισμοί αλλά και η κακή ψυχολογία μετά το ματς με το Φιλαθλητικό…. φρέναρε το σύλλογο. Αυτά όμως πια πέρασαν στο παρελθόν μιας και οι κρητικοί κατόρθωσαν να βρεθούν και πάλι στο θρόνο τους. Γι’ αυτή τους την πορεία αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μίλησε στο τοπικό σάιτ kretaworldbasket.gr ο νέος τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Ράλλης καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Χαρωνίτης.

Ο Βασίλης Ράλλης δήλωσε : «Παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι “40 παλικάρια από την Λιβαδειά” θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τα 10 παλικάρια του Ηρακλείου που έκαναν τα πάντα μέσα στις 3 αυτές ημέρες. Να ευχαριστήσω από τον πρώτο μέχρι τον πρώτο, γιατί σε αυτήν την ομάδα δεν υπάρχει τελευταίος. Ευχαριστώ επίσης, τον Νίκο Τούλη για τη σημαντική του βοήθεια τόσο εδώ στην Λιβαδειά όσο και ολόκληρη τη χρονιά .Ευχαριστώ ακόμα τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, τους Γιάννη Χαρωνίτη, Μπάμπη Μαρκάκη και Μανόλη Αρναουτάκη που ήταν κοντά μας και μας προσέφεραν σημαντικότατη βοήθεια αυτές τις 3 ημέρες.

Τέλος, ευχαριστώ τον Μανόλη Δημητριάδη γιατί αυτή την ομάδα την δημιουργήσαμε μαζί επιλέγοντας παίκτες και χαρακτήρες. Η πρώτη θέση στη Λιβαδειά ήταν χρέος μας απέναντι στους φίλους της ομάδας που γέμισαν το Λίντο στο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό και είναι αφιερωμένη σε αυτούς».

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Χαρωνίτης δήλωσε: «Εκφράζοντας και τον άλλο έφορο της ομάδας Μπάμπη Μαρκάκη, θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους παίκτες του Ηρακλείου για τον τρόπο που αγωνίσθηκαν. Ξοδεύοντας καθημερινά πολλές ώρες σε φυσιοθεραπείες, παίρνοντας φάρμακα για τα αιματώματα και κάνοντας ενέσεις, έσφιξαν τα δόντια τους και όλοι μαζί υπερέβαλαν εαυτούς κάνοντας μας για μια ακόμα φορά περήφανους τόσο εμάς όσο και τους φίλους της ομάδας που έδειξαν αυτές τις 3 ημέρες έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον τους με εκατοντάδες τηλεφωνήματα».