Ράλλης: «Και για τις δυο ομάδες θα είναι τελικός»

Το Ηράκλειο χτύπησε στα… ίσια τη Νέα Κηφισιά αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη. Πλέον, ο κρητικός σύλλογος στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ, ματς που θα κρίνει την παραμονή των δυο ομάδων.  Σε δηλώσεις του, ο Βασίλης Ράλλης  μίλησε τόσο για το παιχνίδι ε την αθηναϊκή ομάδα, όσο και το επερχόμενο τοπικό ντέρμπι.

«Παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ηταν η πιο έμπειρη ομάδα. Κάναμε καλό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν αντέξαμε στο τέλος. Αν παίζουμε έτσι 4 σε κάθε παιχνίδια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε».

«Θέλουμε και να σωθούμε και το όραμα μας είναι για παραπάνω. Εχουμε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Εχουμε συγκεκριμένο στόχο. Το θέμα είναι να σωθεί ομάδα και του χρόνου, θα δείτε όλοι καλύτερα πράγματα απο το Ηράκλειο», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το ματς με τον ΟΦΗ:

«Και για τις δυο ομάδες θα είναι ένα παιχνίδι τελικός. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Είμαστε σωματεία με καλές σχέσεις. Μακάρι να μην είχε πάει το πράγμα έτσι με την ανάγκη που έχουν και οι δυο για το αποτέλεσμα. Θα παλέψουμε και οι δυο ομάδες για τη νίκη για να μείνουμε στο παιχνίδι της επιβίωσης».

Πηγή: prismasport.gr