Ράλλης: «Κομβικό το παιχνίδι στη Ρόδο»

Το Ηράκλειο “πήρε” την Κυριακή άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι (με τον Αίαντα Ευόσμου) στις λεπτομέρειες και πλέον προετοιμάζεται για ένα δυσκολότερο, στη Ρόδο, κόντρα στον Διαγόρα. Ενα παιχνίδι που κατά τον Βασίλη Ράλλη… «είναι κομβικό για τη συνέχεια» και στο οποίο ο προπονητής του Ηρακλείου ξέρει καλά ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερη ώστε να φύγει με το διπλό.

«Είναι ένα παιχνίδι που αν το κερδίσεις σου δίνει πλεονέκτημα για τη συνέχεια» τονίζει ο Βασίλης Ράλλης στο infobasket. «Το γιατί δεν κερδίζουμε εύκολα στο γήπεδό μας, παιχνίδια σαν αυτό με τον Αίαντα, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ισως φταίει ότι έχουμε πολλούς παίκτες και δεν βρίσκουμε εύκολα ρυθμό και ρόλους στο γήπεδο ή ότι παίζαμε ουσιαστικά χωρίς Χαρίση και Χαλκιαδάκη. Αυτά όμως δεν είναι δικαιολογίες» συνέχισε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας.

Το ευχάριστο είναι ότι τόσο ο Μάνος Χαλκιαδάκης, όσο και ο Χρήστος Χαρίσης θα ταξιδέψουν εκτός απροόπτου στη Ρόδο. Ο πρώτος θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις, ενώ ο Χαρίσης θα μπει από την Τετάρτη ή την Πέμπτη, ανάλογα με το πως θα αισθανθεί μετά το τράβηγμα που έπαθε στο πόδι.