Ράλλης: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

Το Ηράκλειο σιγά σιγά… ανεβαίνει καθώς απέναντι στο Παγκράτι πέτυχε την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας… έδαφος. σχετικά με την παραμονή. Πως λοιπόν ο Βασίλης Ράλλης να μην είναι ευχαριστημένος από  την προσπάθεια των παικτών του. Ο προπονητής των κρητικών σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα μίλησε για τη νίκη επί των «ροσονέρι» αναφέροντας:

«Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς εάν το κερδίζαμε. Θα φεύγαμε από τις τελευταίες θέσεις. Μπορούμε να πούμε πάρα πολλά για το ματς, όμως εγώ θέλω να σταθώ στα παιδιά, τα οποία σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς γιατί παίξαμε δυο μέσα σε τρεις μέρες και παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει κερδίσει όλες τις ομάδες του επιπέδου μας στην έδρα τους. Νομίζω ότι κάναμε το βήμα παραπάνω για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν καταπληκτικοί».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιόγας, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στο Ηράκλειο γιατί βελτιώθηκε αρκετά κατά την διάρκεια της χρονιάς και οι άνθρωποι του προσπαθούν. Ήμασταν καθοριστικά άστοχοι στις ελεύθερες βολές, πράγμα πολύ σημαντικό σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στον πόντο και πήγε στην παράταση. Κάναμε λανθασμένες επιλογές στα σουτ και σουτάραμε τρίποντα, ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να μπούμε μέσα στη ρακέτα. Θεωρώ ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό, παρ’ όλα αυτά ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Πηγή: prismasport.gr