Ράλλης: «Φοβάμαι ότι δεν θα αντέξουμε ως το τέλος»

Οι δύο προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας φάνηκε να μην επηρεάζουν αρνητικά το Ηράκλειο καθώς επικράτησε του Αιγάλεω. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα έχουν εγκαταλείψει την ομάδα και για το λόγο αυτό ο Βασίλης Ράλλης μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής έκανε έκκληση γα βοήθεια:

«Οι παίκτες της ομάδας έχουν αποφασίσει εδώ και 20 μέρες να κάνουν μόλις δύο προπονήσεις την εβδομάδα άσχετα αν τώρα επέλεξαν να το βγάλουν προς τα έξω. Είναι λογικό η ομάδα να εμφανίζει έλλειψη ρυθμού και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση πολύ φοβάμαι ότι δεν θα αντέξουμε ως το τέλος. Κάνω έκκληση σε όποιον έχει την δυνατότητα, ακόμα και εξωδιοικητικό παράγοντα, να βοηθήσει και να βρεθεί άμεσα μία λύση και να προχωρήσει απερίσκεπτη η ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των κρητικών και συνέχισε:

«Πρέπει να ξεφύγουμε από την μιζέρια και να βοηθήσουμε να υλοποιήσει η ομάδα τον στόχο της ανόδου. Αξίζει να ανέβει κατηγορία και είναι κρίμα να χαθεί αυτή η ευκαιρία. Τα παιδιά αγαπούν τον σύλλογο και πολλοί αγωνίζονται ακόμα και τραυματίες. Κάποιοι έχουν πρόβλημα επιβίωσης καθώς δεν έχουν άλλους πόρους. Πρέπει να βρεθεί μία λύση προκειμένου να μην το διαλύσουμε».