Ράλλης: «Ψάξουμε νίκες που δεν είναι στο πρόγραμμα»

Αν και κρατούσε στο πρώτο μέρος τα ηνία του αγώνα, το Ηράκλειο, δεν κατάφερε να διατηρήσει το καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Ερμή Λαγκαδά και πλέον σε δυσχερή θέση όσον αφορά στην παραμονή του στην κατηγορία.  Ο Βασίλης Ράλλης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέρθηκε

«Είχαμε πει και πριν το παιχνίδι ότι ήταν το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς για εμάς. Δυστυχώς για ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι με ομάδα του ίδιου βελινικούς δεν ανταποκριθήκαμε, χάσαμε στην έδρα μας. Θα χαρακτηρίσω την ήττα καταστροφική για εμάς, πλέον θα πρέπει να βρούμε νίκες που είναι πάρα πολύ δύσκολο να τις κάνουμε είτε εκτός έδρας, είτε εντός έδρας, με τους πρωτοπόρους, χάνουμε την ισοβαθμία με αυτή την ομάδα απλά πρέπει να χτυπήσουμε τα εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ,τον Αρκαδικό και με τον Βόλο. Σε όποια ματς μπορούμε να ψάξουμε νίκες που δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα να τις κάνουμε».

Οσον αναφορά τα αίτια της ήττας, ο τεχνικός του κρητικού συλλόγου δήλωσε: «Νομίζω φάνηκε ότι χάσαμε πολλές βολές, 15 βολές και όταν σε τέτοιο ματς έχεις 48% σε βολές και σουτάραμε πολλές, δεν είναι ότι σουτάραμε λίγες, 13/28 βολές, απ’ την στιγμή που μας έφτασαν στο πρώτο ημίχρονο έπεσε η ψυχολογία των παιδιών. Προσπαθήσαμε με διάφορα τρικ διάφορες άμυνες με παραλλαγές να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, αλλά είδατε σε κρίσιμα σημεία ήμασταν πολλοί άστοχοι και στα τρίποντα από τους καλούς μας σουτέρ και στις βολές όλη η ομάδα».

Πηγή: prismasport.gr