Ράλλης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα»

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει το Σάββατο (2/04) ο Ερμής Λαγκαδά απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο, καθώς ο νικητής θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη σωτηρία.

Το ευχάριστο για τον σύλλογο του Λαγκαδά είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ για ακόμα  μια φορά αναμένεται η μεγάλη στήριξη του κόσμου.

Στον Ερμή ωστόσο, δεν ασχολούνται με όσα συνέβησαν στο πρώτο γύρο, όπου η διοίκηση του Ερμή είχε εκδώσει και ανακοίνωση τόσο για τη φιλοξενία όσο και τον σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας. Για το λόγο αυτό προκαλεί εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις ενός πρώην αθλητή του Ερμή και νυν του Πιερικού, του Κώστα Μπεχλιβάνη, για υπέρβαση ορίων από τον κόσμο του Ερμή.

Παρόλα αυτά, οι μνήμες του Ντάρκο Ράλλη από τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου παραμένουν: «Τη στιγμή εκείνη προσπαθώ να τη βγάλω από το μυαλό μου. Στόχος δικός μου όπως και όλων στον Ερμή είναι η νίκη και νομίζω ότι θα την πετύχουμε τόσο με την συμπαράσταση του εκπληκτικού φίλαθλου κόσμου μας όσο και με τη δική μας απόδοση ή οποία πιστεύω ότι είναι πολύ καλή τον τελευταίο μήνα. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι ως ομάδα και απομένει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο!».