Ο  Μπλέικ Γκρίφιν «πέταξε» πάνω από το ΚΙΑ, ο Σερτζ Ιμπάκα μιμήθηκε τον Μάικλ Τζόρνταν με τον άλμα από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και ο Τζαβέιλ ΜακΓκι κάρφωσε ταυτόχρονα σε δύο μπασκέτες… Ο Αλέξης Ράπτης τι θα κάνει; Θα… πηδήξει πάνω από το Peugeot!
Αυτό έγραψε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook,  στο άκουσμα του ονόματός του ως ένας από τους εφτά υποψήφιους στο διαγωνισμό καρφωμάτων στο All star game.

«Οταν μου είπαν ότι θα συμμετάσχω στο διαγωνισμό τους απάντησα ότι δεν είναι πρωταπριλιά!», αναφέρει αρχικά ο 30χρονος φόργουορντ για την παρθενική του παρουσία σε All star game και συνεχίζει: «Την επόμενη μέρα που το είδα επίσημα έπαθα… πλάκα, δεν το πίστευα, εδώ οι δικοί μου νόμιζαν ότι τους κορόιδευα όταν τους το ανέφερα. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να το φανταστώ αυτό. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που με ψήφισαν για να πάω σε αυτό το διαγωνισμό!».

«Τρία χρόνια πριν αγωνιζόμουν στη Γ’ εθνική και τώρα θα βρεθώ σε ένα All star game. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Χρυσανθόπουλο που με πίστεψε και για τα όσα έχει κάνει για μένα».

Η λέξη χαρά είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα συναισθήματα του φόργουορντ της ΑΕΚ Αργους, ο οποίος σαν άλλος Χάουαρντ υποστηρίζει ότι θα φορέσει αντί για μπέρτα το… παλτό του για να καρφώσει στην μπασκέτα διεκδικώντας την πρωτιά του διαγωνισμού!

Από την ημέρα πάντως που ανακοινώθηκε το όνομά του στους συμμετέχοντες, οι προτάσεις… πέφτουν βροχή. Ενας φίλος του λέει να καρφώσει πάνω από ένα περίπτερο (!), ενώ του ζητάει να υποδυθεί τον παιδικό ήρωα X-MAN (ότι και αν σημαίνει αυτό…).

Οσο για το κάρφωμα που έχει σχεδιάσει; «Ο ΜακΓκι κάρφωσε με τρεις μπάλες, εγώ λέω να κάνω το ίδιο με τέσσερις!!!», λέει ο Αλέξης Ράπτης γελώντας. «Εχω σκεφτεί δύο τρία καρφώματα, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει.  Πολύ πιθανόν να κάνω το κάρφωμα με τις μπάλες. Θα σκεφτώ τις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι θα το παλέψω, ενώ παράλληλα θα το διασκεδάσω… τρελά»!

Εμείς ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!