Ενας τελικός (Ρέθυμνο – Ικαροι Σερρών), ένα ντέρμπι ουραγών (Πανερυθραϊκός – Νήαρ Ηστ), αλλά και παιχνίδια «φωτιά» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της  21ης αγωνιστικής:

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ   (Ν. Ερυθραίας, 17:30)

Ντέρμπι ουραγών και κυρίως για τους γηπεδούχους, αφού με πιθανή νίκη απομακρύνονται από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για ακόμα μία φορά θα απουσιάσουν Λάκκας, Καραβανάς και Βλαχόπουλος.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Τρίπολης, 17:30)

Για το «διπλό» θα παλέψει ο Κόροιβος, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του ζωντανές για την παραμονή. Από την άλλη ο Αρκαδικός έχει αποδειχτεί σκληροτράχηλος στο γήπεδο του. Ακόμα μία εβδομάδα η ομάδα της Αμαλιάδας δεν θα έχει στο ρόστερ της τον Δημήτρη Αποστολόπουλο.

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (ΔΚΓ Ρεθύμνου, 17:30)

Ενα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τελικός, καθώς ο νικητής θα έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Ενας αγώνας που αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικός. Το ευχάριστο για τους γηπεδούχους είναι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα σε αντίθεση με τους «κυανοκίτρινους» που δεν έχουν τους Ζήση Παπούδα και Φίλιππο Συμεωνίδη, ενώ προβλήματα τραυματισμών είχαν και ο Σάββας Καμπερίδης και Χάρης Βοϊβατόπουλος. Στον πρώτο αναμεταξύ τους παιχνίδι οι Σερραίοι είχαν επικρατήσει στον πόντο των Κρητικών με 69-68.

ΚΑΟΔ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Κραχτίδη, 17:30)

Τον πρώτο λόγο τον έχουν οι Δραμινοί, μία από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι το Λαύριο) που δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στην έδρα τους. Ο Φώτης Τακιανός έχει στη διάθεσή του τον Χριστόφορο Χούμα καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του. Αντίθετα οι «ροσονέρι» θα ταξιδέψουν στη Δράμα χωρίς τον Κώστα Μαχαίρα.

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Περιβόλας, 17:30)

Παιχνίδι «φωτιά» και για τους δύο συλλόγους, ώστε να βρεθούν αγκαλιά με την παραμονή. Ενα παιχνίδι που αναμένεται αρκετά δυνατό, ενώ στον πρώτο γύρο οι πατρινοί είχαν φύγει νικητές από το κλειστό του Υμηττού με 63-61. Οι «μελανόλευκοι» καλούνται να αγωνιστούν χωρίς τον Νίκο Αργυρόπουλο, ενώ επιστρέψει ο Ψαθάς. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν απουσίες πλην του Κώστα Μπούτρου.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Λαγκαδά, 17:30)

Σκληρό παιχνίδι αναμένεται να προσφέρουν οι ισόβαθμοι (από 29 βαθμούς), αφού θέλουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την παραμονή τους. Από τη μία ο Ερμής στην έδρα του παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, ενώ από την άλλη ο Πιερικός έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη… ζημιά!

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΛΑΥΡΙΟ (Αργους, 17:00)

Παιχνίδι το οποίο οι Αργίτες το επιθυμούν πολύ, αφού θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα για να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ, στην αντίπερα όχθη, το Λαύριο χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Ο Κώστας Οικονομάκης υπολογίζει στον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη, ενώ για τους φιλοξενούμενους επέστρεψε ο Παύλος Καρβούνης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (Β’ Ελευσίνας, 17:30)

Να εκμεταλλευτεί την έδρα του θέλεί ο Πανελευσινιακός και να τη νίκη, αν και οι «πορτοκαλί» χρειάζονται τους δύο βαθμούς πολύ περισσότερο.  Για μία ακόμα φορά στον Πανελευσινιακό δεν λείπουν τα προβλήματα. Εκτός είναι οι Κωνσταντακόπουλος και Μαναβόπουλος, ενώ αντίθετα μετά από δύο εβδομάδες απουσίας επέστρεψε ο Γιώργος Μπαλάφας. Από τους πατρινούς αμφίβολος είναι ο Σάκης Βεσκούκης.