H ατυχία δεν λέει να σταματήσει στον Εθνικό καθώς μετά τον Κώστα Μπασδέκη και ο Βασίλης Καραδημητρίου τίθεται εκτός. Ο παίκτης των πειραιωτών υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία έδειξε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Ο Καραδημητρίου τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του Εθνικού με την Κεφαλονιά. Ο Εθνικός έχει δείξει ότι δεν πτοείται από τα πολλά και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα (έχουν τραυματιστεί και δεν θα αγωνιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν Μπασδέκης και Καραφαντής) και θα συνεχίσει τον αγώνα της για να παραμείνει στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Ο Βασίλης Καραδημητρίου είναι ένα παιδί, που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, και ο τραυματισμός του μας πονάει πάρα πολύ. Τόσο για την απώλεια του στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και για τον ίδιο. Ο Βασίλης σε κάθε παιχνίδι έκανε κατάθεση ψυχής και έχει αποδείξει πόσο δυνατός είναι. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός από τον τραυματισμό του.

Σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Βασίλη και θα τον βοηθήσει σε ότι χρειαστεί στην πιο άτυχη στιγμή της καριέρας του.