Ρίχνουν την αυλαία Χαρίλαος Τρικούπης και Καρδίτσα

Ο Χαρίλαος Τρικούπης και η Καρδίτσα θα ρίξουν αύριο την αυλαία στον βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής για το 2016. Το απόγευμα της Πέμπτης (στις 16:00) θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μεσολογγίου το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής και ένας παίκτης από κάθε ομάδα, ο Νίκος Παπαρέγκας και ο Χρήστος Λάκκας, μίλησαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο match programme των γηπεδούχων.

«Μετά την ήττα από την Καστοριά στην έδρα μας, καλούμαστε να σηκώσουμε το κεφάλι και να διεκδικήσουμε τη νίκη και μόνο αυτή, απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες στην έδρα μας» δήλωσε ο Νίκος Παπαρέγκας. «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως κάθε φορά, για να μας βοηθήσει σε αυτό και εμείς με τη σειρά μας να τον κάνουμε χαρούμενο. Τελικά θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο».

Ο Χρήστος Λάκκας, από την άλλη, είπε: «Ξέρουμε ότι το ματς της Πέμπτης θα είναι αρκετά δύσκολο για εμάς, αφού ο Τρικούπης έχει μία από τις καλύτερες ομάδες αλλά και έδρες της κατηγορίας. Εμείς προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη την Κυριακή και ευελπιστούμε για ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας ανεβάσει κι άλλο βαθμολογικά».