Ρεμεντέλας: «Αφιερωμένη στον πρόεδρο»

Έχοντας συμπληρώσει πλέον 10 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας πανηγυρίζει την μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου. Το Ψυχικό είναι πρωταθλητής της Β’ εθνικής Νότου και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ρεμεντέλας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για την “διπλή άνοδο μέσα σε ένα χρόνο”, ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει το πρωτάθλημα στον εκλιπών ιδρυτή και πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Χουλιαράκη.

Αναλυτικά
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής:
«Πραγματικά αισθάνομαι το ίδιο δέος που είχα κι όταν ανεβήκαμε από την Α’ ΕΣΚΑ στη Γ’ εθνική. Το επίτευγμα μας αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί στον ίδιο όμιλο υπήρχε η ΑΕΚ μία ομάδα με τεράστια δυναμική. Σίγουρα χαιρόμαστε την στιγμή στο μέγιστο βαθμό. Ήταν μακράν η ωραιότερη χρονιά μου στο μπάσκετ και το ίδιο είπαν και πολλά παιδιά, καθώς από την πρώτη ημέρα υπήρχε μία εξαιρετική χημεία. Από την πρώτη συνάντηση αυτό μύριζε στην ατμόσφαιρα. Η χημεία και το καλό κλίμα είχε ως συνέπεια όλοι να μην βλέπουμε την ώρα για να φτάσει η στιγμή της προπόνησης και να βρεθούμε όλοι μαζί. Γενικά τη φετινή σεζόν αποδείχτηκε ότι ο αθλητισμός δεν έχει όρια και ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Πρέπει να δείχνουμε πίστη και αφοσίωση για το καλύτερο δυνατό».

Για την εξαιρετική πορεία της ομάδας παρότι ήταν νεοφώτιστη:
«Ουσιαστικά μέσα σε ένα χρόνο ανεβήκαμε δύο κατηγορίες και από εκεί που φτιάχναμε ομάδα για την Γ’ εθνική βρισκόμαστε πλέον στην Α2. Με τη γλώσσα των αριθμών δεν περίμενα μία τέτοια πορεία που να έχει 22 νίκες και 2 ήττες ούτε ότι θα κάνουμε ρεκόρ στην κατηγορία με 16 συνεχόμενες νίκες. Αυτά δεν μπορείς να τα έχεις ως στόχο από την αρχή τη σεζόν. Για εμάς οι στόχοι από την πρώτη ημέρα ήταν να καταθέτουμε την ψυχή μας στο γήπεδο, να χαίρεται το μπάσκετ που βλέπει ο κόσμος που έρχεται και βήμα βήμα τελικά βρεθήκαμε εδώ που είμαστε».

Για το που αφιερώνει αυτή την άνοδο:
«Με όλη μου την ψυχή την αφιερώνω στον αποθανών πρόεδρο μας, Δημήτρη Χουλιαράκη. Αυτό δεν γίνεται γιατί απεβίωσε και του δίνουμε ένα φόρο τιμής. Τα τελευταία χρόνια αναπτύξαμε εκτός από την επαγγελματική σχέση και μία ανθρώπινη. Ήταν ο βασικός συντελεστής αυτής της μεγάλης πορείας της ομάδας από το Γ’ τοπικό στην Α2. Του οφείλω πολλά για την υπομονή και τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό μου.
Επίσης θα ήθελα να την αφιερώσω και στην οικογένεια μου, η οποία ανέχεται τόσα χρόνια τις συμπεριφορές που προκύπτουν από τις δύσκολες στιγμές των αγώνων. Και τέλος αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα σε όλους αυτούς που πραγματικά αγαπούν αυτή την ομάδα και προσέφεραν ένα λιθαράκι. Σε αυτή την ομάδα ανθρώπων ανήκουν ο Βαγγέλης Μαγουλάς, ο οποίος ήταν αυτός που μεσολάβησε για να έρθω στην ομάδα πριν 10 χρόνια, και στον Στέργιο Κουφό που είναι “αδερφός” μου κι έχει στιγματίσει την μπασκετική και προσωπική μου ζωή στο έπακρο. Είναι ο άνθρωπος που με έβαλε στο χώρο του μπάσκετ». 

Για τη νέα σεζόν που βρίσκει το Ψυχικό στη Α2:
«Αυτή είναι η πιο εύκολη απάντηση γιατί θα πάμε ακριβώς με την ίδια λογική όπως φέτος. Θέλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και συνεπείς στη λειτουργία της ομάδας (οικονομικές συμφωνίες) και πάνω σε αυτή τη βάση θα πορευτούμε. Όπως και φέτος θα έχουμε απόλυτο σεβασμό στην καινούρια τάξη πραγμάτων που μας περιμένει. Με την ίδια φιλοσοφία θα μπούμε στο καινούριο μας ταξίδι».