Μέσα σε 730 μέρες οι στόχοι του Ψυχικού έχουν αλλάξει κατά πολύ. Tην περασμένη σεζόν πάλευε για να σωθεί από τον υποβιβασμό και φέτος ο σύλλογος δίνει τη μάχη για την άνοδο σε μεγαλύτερα σαλόνια. Σε όλη αυτή την προσπάθεια όμως είχε ένα στήριγμα το οποίο ακούει στο όνομα Γιώργος Ρεμεντέλας. Ο προπονητής των “κυανέρυθρων” βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου και ανάλογα με τα δεδομένα προσαρμόζει την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Σε αυτο αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του στο infobasket.gr ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, μιλώντας μετά το τέλος της 19ης αγωνιστικής.

Για το ματς με τον Πορφύρα:

Λέγαμε ότι αν περιορίσουμε τα σουτ τριών πόντων θα κερδίσουμε εύκολα αλλά τελικά φαίνεται ότι αυτή η ομάδα έχει αυτή την ικανότητα. Στα τελευταία παιχνίδια έχει καταπληκτικά ποσοστά, σουτάρουν και τα βάζουν όλοι οι παίκτες τους. Εκτός από το πεντάρι τους, όλοι οι άλλοι μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά από κάθε απόσταση. Εμείς ήμασταν λίγο απρόσωποι σε κάποιες φάσεις αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι ενώ έπρεπε βάσει της εικόνας αυτής να είχαμε φάει 10 ή και παραπάνω τρίποντα, καταφέραμε στο τέλος και κερδίσαμε, γιατί εκμεταλλευτήκαμε τα σημεία που υπερέχουμε, δηλαδή κοντά στο καλάθι.

Για έναν πρόωρο απολογισμό της χρονιάς:

Εμείς αν κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς θεωρώ ότι είμαστε κάτω απο αυτό που θα μπορούσαμε. Στην ουσία αν είχαμε ακόμα μία νίκη σε κάποιο από τα ντέρμπι τα οποία χάθηκαν στις λεπτομέρειες, θα είχαμε ανεβεί. Όμως τώρα δεν μπορώ να κοιτάξω τίποτα άλλο, παρά να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που απέμειναν και… ό,τι θέλει ο Θεός ας γίνει…

Για το αν σκέφτονται την άνοδο:

Σαφώς και σκέφτομαι την άνοδο, τόσο στη κανονική διάρκεια όσο και στα μπαράζ.