Ρεμεντέλας: «Κομβικό παιχνίδι με τον Πορφύρα»

Ζωντανό στο κυνήγι  της ανόδου θέλει να παραμείνει την Κυριακή το Ψυχικό. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να φύγει με το «διπλό» από τον ανεβασμένο, ύστερα από τις δύο σερί νίκες, Πορφύρα .

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εν όψει της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες. Ο προπονητής του Ψυχικού αναφερόμενος στην κυριακάτικη αναμέτρηση τόνισε πως: «ο αγώνας αποκτά μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας γιατί ο Πορφύρας δείχνει να ανεβάζει στροφές τις τελευταίες αγωνιστικές και με τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχει πετύχει έχει καλύτερη ψυχολογία» και συνέχισε:

«Γνωρίζουμε καλά πως πρόκειται για ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για τους αντιπάλους μας, αφού θέλουν πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνα για να παραμείνουν σε τροχιά παραμονής. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο γι αυτούς αφού απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους».

Όσο για το αγωνιστικό τους στυλ; «Βρήκαν ρυθμό τις τελευταίες εβδομάδες και σκοράρουν διαρκώς με σουτ τριών πόντων. Αυτό το στυλ τούς ταιριάζει με βάση το ρόστερ που έχουν».