Ρεμεντέλας: «Κρύβει παγίδες…»

Το Ψυχικό “έκλεισε” το 2012 πρώτο στη βαθμολογία και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή και μετά τον πρώτο αγώνα του 2013. Μόνο εύκολο έργο όμως δεν περιμένει να έχει ο Γιώργος Ρεμεντέλας στη Χαλκίδα, αφενός λόγω της αλλαγής προπονητή στην ομάδα της Εύβοιας (Κώστας Οικονομάκης), αφετέρου λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος…

«Είχαμε καλό ρυθμό και βρισκόμασταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σε ανοδική πορεία, οπότε μόνο καλό δεν μπορεί να μας κάνει η διακοπή. Εχω πάντως πίστη στην ομάδα. Αν κάνουμε αυτό που θέλουμε και προσπαθούμε πάντα, δηλαδή να ευχαριστιόμαστε στο γήπεδο αυτό που κάνουμε, θα είμαστε καλά» δήλωσε στο infobasket ο Γιώργος Ρεμεντέλας.

«Θεωρώ πάντως ότι θα είναι ένα υπερβολικά δύσκολο παιχνίδι. Πάντα έχει ιδιαιτερότητες ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που μόλις έχει αλλάξει προπονητή. Πάντοτε κρύβει παγίδες, σε όλα τα αθλήματα και σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο στο μπάσκετ. Ούτε σκάουτινγκ δεν μπορείς να κάνεις» συνέχισε ο προπονητής του Ψυχικού, ο οποίος θα υπολογίζει κόντρα στη Χαλκίδα και τους Κορίζη, Μπασδέκη, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν τις περασμένες ημέρες.