Ρεμεντέλας: «Μας βάζει δύσκολα γιατί…»

rementelasΟι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν για το Ψυχικό, το οποίο δοκιμάζεται το Σάββατο (5/1) στον Λαγκαδά απέναντι στον ανεβασμένο Ερμή (σ.σ. προέρχεται από την εντυπωσιακή (σε έκταση και σημασία) νίκη επί της Αγίας Παρασκευής).

Το θετικό για τον Γιώργο Ρεμεντέλα είναι πως τα προβλήματα μειώνονται σημαντικά αφού ο Στέλιος Σκουλούδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των “κυανοκίτρινων” (σ.σ.: “πετάει” αύριο το απόγευμα) για τη συμπρωτεύουσα.

Οι παίκτες της ομάδας μας είναι αποφασισμένοι να πάρουν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα την Πρωτοχρονιά βρέθηκαν στο γήπεδο για προπόνηση.

Χθες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ψυχικού, με το φλουρί να πέφτει… στην ομάδα!

Ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε για το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά τονίζοντας:  «Η διακοπή δεν ήρθε σε καλό χρονικά σημείο για εμάς αφού είχαμε βρει ρυθμό. Ήμασταν σε ανοδική πορεία στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά στην άμυνα παρουσιαζόμασταν πάρα πολύ καλοί. Από την άλλη, όμως, αυτό το διάστημα δόθηκε η ευκαιρία σε κάποιους παίκτες, όπως ο Αλέκος (Πέτρουλας), να ξεπεράσουν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και να “ανεβάσουν στροφές” όντας πιο έτοιμοι πλέον.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή Λαγκαδά, ξεκινά μία σειρά αγώνων που θα καταδείξουν το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Η αλλαγή προπονητή, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με την Καβάλα, μας βάζει δύσκολα γιατί δεν έχουμε πλήρη εικόνα της νέας αγωνιστικής ταυτότητας που θέλει να δώσει στους αντιπάλους μας ο κόουτς Στάθης Καμαράκης».