Ρεμεντέλας: «Να χαρεί την ομάδα της πόλης»

rementelasΕνα ξεχωριστό παιχνίδι έχει μπροστά του το Ψυχικό καθώς θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πατρών στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου γεγονός που τον φέρνει πρώτη φορά αντιμέτωπο με ομάδα της Α1 σε επίσημο αγώνα.

Πριν από αυτό το μαυτς, είχε μεσολαβήσει η νίκη επί του Φιλαθλητικού και ο Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε για το ματς αυτό αλλά και τη σημασία της αναμέτρησης που ακολουθεί απέναντι στους Πατρινούς.

«Το παιχνίδι απέναντι στον Φιλαθλητικό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς αφού ήταν το πρώτο εντός έδρας στην ιστορία του συλλόγου για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα σε μία ομάδα που αποτελεί ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσα από αυτή τη νίκη μάς δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ιστορική ομάδα της Α1 δίνοντας, έτσι, την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό του Ψυχικού να χαρεί την ομάδα της πόλης του απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Απόλλων Πατρών», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ομάδας για να συνεχίσει:

«Το γεγονός αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τα παιδιά που αποτελούν γέννημα θρέμμα της ομάδας μας, όπως οι Ντίνος και Παύλος Αχής. Από εκεί και πέρα δεν μετράει τίποτε άλλο αγωνιστικά γιατί όλες οι ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και είναι ανέτοιμες».

Τέλος, ο Γιώργος Ρεμεντέλας στάθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα εντός παρκέ μετά το τέλος του αγώνα με τον Φιλαθλητικό: «Θα μου επιτραπεί, όμως, να σταθώ στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα. Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου γιατί αυτά συνέβησαν μεταξύ δύο φιλικών σωματείων. Η ευθύνη μας είναι μέσα από τέτοια άσχημα γεγονότα να κατευθύνουμε τα παιδιά με τρόπο ώστε διαμορφώνοντας το χαρακτήρα τους να αποφεύγουν τέτοιου είδους συγκρούσεις».

*Μετά από το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του Ψυχικού επέστρεψαν χθες το απόγευμα στα παρκέ ξεκινώντας την προετοιμασία τους εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.