Ρεμεντέλας: «Πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

rementelasΔύσκολη έξοδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα για το Ψυχικό καθώς θα βρεθεί απέναντι στον ιδιαίτερα μαχητικό, Αρκαδικό με το συγκρότημα του Γιώργου Ρεμεντέλα να έχει στόχο να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με την ΑΕΚ).

Ο προπονητής του Ψυχικού δεν μπορεί να υπολογίζει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι  στις υπηρεσίες του Πάνου Φιλιππάκου καθώς ο νεαρός σέντερ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο (σ.σ.: οστικό οίδημα), την ίδια ώρα που αμφίβολος είναι ο Στέλιος Σκουλούδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Αναφερόμενος στον μεθαυριανό αγώνα, ο Γιώργος Ρεμεντέλας δήλωσε: “Είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Η βαθμολογική θέση που έχει ο Αρκαδικός καταδεικνύει πλήρως την ποιότητα του ρόστερ και την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να παλέψουμε μέχρι τέλους για να αποφύγουμε τις παγίδες που κρύβει το συγκεκριμένο παιχνίδι”.

Πέραν αυτών, όμως, το ματς έχει  και μια ιδιαιτερότητα καθώς ο προπονητής της ομάδας καλείται να… αντιμετωπίσει το παρελθόν του αφού έχει καταγωγή από την Αρκαδία, και συγκεκριμένα από τη Δημητσάνα.