Ριζούλης: «Είμαστε πανέτοιμοι να δεχτούμε την πρόσκληση»

Στην Καρδίτσα βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς μετά την πρόσκληση της Basket League για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, αναζητά υποστηρικτές ώστε ο ΑΣΚ να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρο. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, μία άλλη ομάδα, ο Ερμής Αγιάς, βρίσκεται σε αναμονή, καθώς περιμένει την απόφαση της Καρδίτσας για να μάθει αν τελικά θα είναι εκείνος που θα αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια. Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος Θεόδωρος Ριζούλης με αφορμή τη διαδικασία των προσκλήσεων από τη Basket League σε ΑΣ Καστοριάς και ΑΣ Καρδίτσας προέβη στην παρακάτω δήλωση.

«Αναμένοντας την απόφαση του ΑΣ Καρδίτσας, μετά την πρόσκληση που έλαβε για συμμετοχή στη Basket League, έχω να δηλώσω τα εξής:
Τόσο ο Ερμής Αγιάς Λάρισας όσο και εγώ προσωπικά ως Θοδωρής Ριζούλης είμαστε πανέτοιμοι για να δεχτούμε την πρόκληση της wild card για να μετέχουμε τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Basket League.

Εξάλλου, η Λάρισα είναι μία περιοχή που αγαπά το μπάσκετ – το έχει αποδείξει και στο παρελθόν – και μπορεί να το στηρίξει και να το βοηθήσει να πάει μπροστά. Από την πλευρά μας αναμένουμε τη στήριξη του επιχειρηματικού αλλά και φίλαθλου κόσμου της Λάρισας στην προσπάθειά μας αυτή».