Σάκοτα και Αντωνιάδης στον Αρκαδικό

arkadikos-logoΔύο ακόμα προσθήκες πραγματοποίησε ο Αρκαδικός και πιο συγκεκριμένα αυτές των Μίλος Σάκοτα και Αντωνιάδη.

Η ανακοίνωση:

«Με δύο ακόμα μεταγραφικά αποκτήματα ολοκλήρωσε την ενίσχυση του ο Αρκαδικός εν όψει της πέμπτης συνεχόμενης συμμετοχής του στην Α2 κατηγορία, αποκτώντας τον Μίλος Σάκοτα και τον Γιάννη Αντωνιάδη.

Ο Μίλος Σάκοτα γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1984, έχει ύψος 2.05 και είναι ένας παίκτης με εμπειρία στην Α1 εθνική κατηγορία (Αιγάλεω, Ιωνικός ΝΦ με τον οποίο συμμετείχε στο ULEB CUP), στην Α2 κατηγορία (ΔΑΣΑΛ, Ν. Ήστ, Ολυμπιάδα Πατρών και Ερμής Λαγκαδά), στην Κύπρο παίζοντας με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσσού, αλλά και στο εξωτερικό με την Αλ Νίζβα στο Ομάν κατακτώντας πρωτάθλημα- κύπελλο και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στη Βουλγαρία. Ο Μίλος Σάκοτα αγωνίστηκε πρόσφατα στο ανεπίσημο φιλικό ματς με την Καλαμάτα ’80 σημειώνοντας 18 πόντους με 8/13 δίποντα, δείχνοντας πώς θα βοηθήσει σημαντικά τον Αρκαδικό στην Α2 κατηγορία αγωνιζόμενος στις θέσεις των φόργουορντ.

Ο Γιάννης Αντωνιάδης γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1987, έχει ύψος 2.01 και παίζει στις θέσεις της περιφέρειας βοηθώντας στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, όπου θεωρείται πολύ καλός αμυντικός.

Ο Αντωνιάδης στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Μακεδονικό (Α1 κατηγορία), στον Ερμή Λαγκαδά και στον Κόροιβο Αμαλιάδας (Α2 κατηγορία), την Γουμένισσα και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Β’ Εθνική)».