Είναι αθλήτριες, πανέμορφες και πρόσφατα χωρισμένες. Τουλάχιστον, οι περισσότερες! Ρίξτε μια ματιά για να είστε ενήμεροι όσον αφορά τις single women (!)του εξωτερικού.

 

 

Η Μαρία Σαράποβα, παγκοσμίου κλάσης Ρωσίδα τενίστρια παραδέχθηκε πρόσφατα ότι διαλύθηκε ο αρραβώνας της με τον Σλοβένο μπασκετμπολίστα Σάσα Βούγιασιτς. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το προσεχή Νοέμβριο.

 

 

 

 

 

Είναι Νορβηγίδα με σερβικές ρίζες. Κάτοχος του εθνικού ρεκόρ στα 60 μέτρα. Το όνομά της είναι Κριστίνα Βουκισέβιτς και πρόσφατα χώρισε από τον ακοντιστή Αντρέας Θόρκιλντσεν.

 

 

 

 

 

 

Η πανέμορφη Σέρβα Άνα Ιβάνοβιτς δηλώνει μόνη της καθώς πλέον, δεν είναι ζευγάρι με τον αθλητή του γκολφ, Άνταμ Σκοτ. Γι’ αυτό και η εντυπωσιακή τενίστρια το έριξε στο μόντελινγκ όταν δεν ασχολείται με το τέννις.

 

 

 

 

 

 

 

 Η Λέριν Φράνκο, αναπληρωματική Miss Paraguay 2006 και μία από τις πιο σέξι αθλήτριες του κόσμου σύμφωνα με επίσημα γκάλοπ, ετοιμάζεται να ρίξει το ακόντιο της σε άλλη κατεύθυνση αφού και αυτή αναζητά νέο αμόρε.

 

 

 

 

 

 

 

Νέο αγαπημένο ψάχνει και η τρεις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης στη κολύμβηση, Στέφανι Ράις. Η Αυστραλίδα ωστόσο, στοχεύει προς …ΝΒΑ μεριά

 

 

 

 

 

Η Άλι Γουάτ, με θητεία στην ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου της Τζόρτζια, αφού δυσκολεύεται να βρει το κατάλληλο σύντροφο, το έριξε στο μόντελινγκ.

 

 

 

 

 

Μόνη δηλώνει και η πανέμορφη ξανθιά Κροάτισσα Αντονίγια Μισούρα. Είναι δυνατόν όταν μπαίνει αυτή η γυναίκα στο παρκέ να μην αναστενάζει ο ανδρικός πληθυσμός στις εξέδρες;