Σήκωσε το γάντι ο Νίκος Παπαθανασίου του Αίαντα Ευόσμου

Τις δικές του – αιχμηρές, μάλιστα – απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος του Αίαντα Ευόσμου Νίκος Παπαθανασίου, στον προπονητή της ΝΕΜ Γιώργο Μάνταλο, μετά τα όσα έγραψε ο τελευταίος αναφορικά με τις αλλαγές των προπονητών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο “ισχυρός άνδρας” του Αίαντα χρησιμοποιεί “σκληρή γλώσσα” στην δική του απάντηση, δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι η “κόντρα” των δύο πολύ δύσκολα θα σταματήσει εδώ.

Αναλυτικά η απάντηση αναφέρει:
«Σε απάντηση του δημοσιεύματος του προέδρου-ιδιοκτήτη-αφεντικού- και ίσως προπονητή της συμπαθούς ομάδας Εστία Μεγαρίδος έχω να παραθέσω τα παρακάτω ερωτήματα:
Πρώτον: Πως ο συμπαθής σύλλογος επιτρέπει στον υποτιθέμενο προπονητή του να μιλάει έτσι  για παράγοντες άλλων ομάδων; περιμένω διευκρίνιση…
Δεύτερον: Για τον προπονητή μικρών κοριτσιών και μικρών αγοριών για πολλά χρόνια σαν Γιωργάκη, σημερινό Γιώργαρο, έχω να πω ότι τα δημοσιεύματα του είναι πρωτότυπα επικίνδυνα και ανιστόρητα. Μιλάει αυτός που άφηνε πολλά παιδιά απλήρωτα που ζούσαν από αυτήν την δουλειά και τα έστελνε στα αζήτητα
Ήδη τον καταγγέλλουν και περσινοί παίχτες του. Βέβαια την θέση του την κρατάει λόγω βοήθειας της εκκλησίας που βοηθάει την Μεγαρίδα. Αν φύγει από αυτήν την ομάδα θα ξαναβρεί δουλειά στα αγοράκια και κοριτσάκια που τόσο αγαπάει.
Δεν αξίζει για παραπάνω.
Πρόεδρε Γιώργαρε κοιτά να πληρώσεις τους παίχτες σου και κάνε καμία καλύτερη δουλειά από το να εκθέτεις την ομάδα σου σχολιάζοντας άλλους παράγοντες.
Φοβάσαι ότι θα σε διώξουν εύκολα όπου και αν πας; Συνεχίζω αργότερα Γιόργο με ο αγορίνα. Αυτό δεν είσαι Γιωργάκη;
Γιοργο με ο πες μας και τι δουλειά κανείς στην πραγματική σου ζωή; Μήπως δουλεύεις στη εκκλησία; Γιατί δεν σε βλέπω να δουλεύεις κάπου; Γιατί οι Μπάρμπα Νίκοι δεν μπορούν να πληρώνουν κάποιον σαν και σένα…
Και κάτι τελευταίο: Όταν αγορινα άρχισες το άθλημα εμείς είχαμε βγάλει Χατζηβρετες, Ηλιάδηδες κλπ. Στην Α1 και η ομάδα ήταν πανελληνιονίκης σε παιδικά εφηβικά και η ανδρική στην Α2 με μο παιχτών 21 χρόνων.
Γιοργακη με ο ο μπάρμπα Νικος ήταν ιδιοκτήτης τότε της ΚΑΕ ανιστόρητε. Και επειδή είναι του Λαζάρου πήγαινε με ευλάβεια στην εκκλησία που σε ζει πάρε λίγο αγιασμό πλύνε το στόμα σου για αυτά που είπες και ζήτησε συγχώρεση από το άθλημα που μάλλον σύντομα θα σε αποβάλει γιατί δεν θα βρίσκεις ομάδα εκτός από κοριτσάκια και αγοράκια καταλαβαίνεις τι λέω.
Από το β ι ο Γ ρ α φ ι κ ο σου. Γιώργαρε;»