Σήμερα φιλικό, αύριο εισιτήρια…

Το… ντέρμπι στην Πάτρα ανάμεσα στην Ολυμπιάδα και τον Απόλλωνα ξεκίνησε πρόωρα, με τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με την παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο κλειστό των Ροϊτίκων μεθαύριο Σάββατο. Μάλιστα για τον λόγο αυτό σήμερα το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας υπήρξε σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των δύο Πατρινών ομάδων, προκειμένου να βρουν λύση αναφορικά με το επίμαχο θέμα των εισιτηρίων.

Όπως προέκυψε, σαν ενδεδειγμένη λύση είναι ότι εάν η Ολυμπιάδα προλάβει να τυπώσει εισιτήρια και να τα θεωρήσει στην Εφορία μέχρι αύριο τις 9.30 το πρωί, τότε το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία φιλάθλων και μάλιστα το 30% των εισιτηρίων θα πάει στον Απόλλωνα, που νόμιμα το δικαιούται. Σε αντίθετη περίπτωση, το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, που φαντάζει και η επικρατέστερη την δεδομένη χρονική στιγμή.

Φιλικό με Κεραυνό

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, οι «πορτοκαλί» σήμερα το απόγευμα θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου στην έδρα τους, προκειμένου να τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενόψει του Σαββατιάκου ντέρμπι.

Ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Καλαντζής πονοκεφαλιάζει με τον τραυματισμό του Νίκου Μακρή, που δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί, ενώ παράλληλα βλέπει τους Βεσκούκη και Τσότσο να ταλαιπωρούνται από ιώσεις, χωρίς βέβαια αυτό να στους στερεί την συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Απόλλωνα.