Σίμος: «Μοναδικός στόχος να πρωταγωνιστήσουμε»

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε και ο Παναγιώτης Ζωντός, ο οποίος μετά το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο και τις Εσπερίδες αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Σίμο και στον Πόλις. Ο νέος άμεσος συνεργάτης του Ζωντού στην ομάδα της Καλλιθέας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια, τους στόχους που θέτει αλλά και για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου της Γ’ εθνικής.

Αναλυτικά:

Για τη συνεργασία του με τον Πόλις:

«Όταν σου κάνει πρόταση ο Παναγιώτης Ζωντός να συνεργαστείτε και να γίνεις άμεσος συνεργάτης του δεν το σκέφτεσαι πολύ και δέχεσαι αμέσως. Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι στο τιμ θα βρίσκονται και ο γυμναστής Αποστόλης Αρσένος κι ο Παναγιώτης Λούντζης. Στον Πόλις έχω ξαναβρεθεί ως πρώτος στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ και είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Μου ήταν εύκολο να δεχτώ την πρόταση αυτή. Μεγάλο ρόλο έπαιξε επίσης η οικονομική φερεγγυότητα της ομάδας. Είναι από τις λίγες που τόσα χρόνια δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα όντας πάντα τυπική στις υποχρεώσεις της. Ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Τσουμάνης και ο Αχιλλέας Μπογδανίδης έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα υγιές σωματείο που είναι πρότυπο μέσα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε».

Για τους στόχους που θέτει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:

«Όταν είσαι στην ομάδα του Πόλις ο μόνος στόχος που έχεις είναι να πρωταγωνιστήσεις. Ευελπιστούμε με τις κινήσεις που κάναμε να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε και μέσα από αυτό να έρθουν οι νίκες ώστε στο τέλος να είμαστε ευχαριστημένοι από τη θέση που τερματίσαμε».

Για τις κινήσεις που έγιναν τη μεταγραφική περίοδο:

«Ο περσινός κορμός παρέμεινε και κάναμε μερικές προσθήκες για να εντάξουμε νέα παιδιά στην ομάδα. Χαμηλώσαμε τον μέσο όρο ηλικίας και με ηγέτη τον Σπύρο Παντελιάδη ελπίζουμε τα νέα παιδιά να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις ώστε όλοι μαζί ενωμένοι κι αγαπημένοι να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Το καλοκαίρι αποκτήσαμε τους Πάρη Βαμβακά από τον Μίλωνα, Βασίλη Αφαλίδη από Ταύρο, Νίκο Βελιζιώτη και Παναγιώτη Μακρόπουλος από Αετό, Γρηγόρη Ραλλάτο από Ερμή Πειραιά, Γιάννη Καρυδάκος από Εστία Φιλίας, Λάζαρος Τσιμπιράκης από Ελληνικό και Ευθύμη Καραλή από τον Φάρο».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:

«Όπως κι όλα τα άλλα πρωταθλήματα έχει τα προβλήματα του. Έχουμε 12 Σεπτεμβρίου και δεν γνωρίζουμε ακόμα σίγουρα με ποιες ομάδες θα παίξουμε εξαιτίας των ανακατατάξεων. Το επίπεδο έχει πέσει όπως σε όλα τα πρωταθλήματα και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα νέα παιδιά να παίξουν και να καθιερωθούν σε ένα πολύ δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα.
Ο όμιλος μας μέχρι τώρα έχει ένα μεγάλο φαβορί. Αυτό είναι ο Αετός, ο οποίος έκανε μεταγραφές επιπέδου Α2. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι λίγο ως πολύ βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα δεν μπορείς να πεις ότι πας να ανέβεις ή να σωθείς γιατί την άνοδο με την κάθοδο θα την χωρίζουν λίγοι βαθμοί».